LYNGDAL: Hele Lyngdal er sterkt preget av den tragiske trafikkulykken natt til lørdag . I kveld samlet over 130 ungdommer seg i byens rådhus, hvor det kommunale kriseteamet åpnet dørene for de sørgende. Like etter gikk de bort for å tenne lys og legge blomster på stedet hvor Odd Einar omkom momentant etter sammenstøtet. Han og en medpassasjer var på vei ut på fylkesvei 43 da en annen lyngdøl kom kjørende inn mot sentrum og sammenstøtet var uungåelig.

— Ord blir tomme og fattige i en så tragisk hendelse. Men det kan være trøst i Bibelens ord, som taler inn i vår sorg, minnet vikarprest Sverre Lied om.

En mengde ungdommer samlet seg på kvelden i Lyngdal kirke, hvor de tente lys og trøstet hverandre etter den tragiske hendelsen som har rystet en hel småby.

— Her kjenner alle hverandre, og nå er det viktig at de får lov til å sørge sammen og være der for hverandre, sier vikarprest Lied.

ÅPEN KIRKE¨: Kirkedørene i Lyngdal ble åpnet, og en rekke ungdommer søkte stillhet sammen med andre sørgende. Nederst i kirken lå et minnehefte de sørgende kunne skrive en siste hilsen i. FOTO: ROAR GREIPSLAND