AGDER: Bilbergingsfirmaene på Sørlandet har hatt nok å gjøre de siste timene. Gårsdagens snøvær skapte mange problemer, og såpeglatte veier lørdag gjør ikke situasjonen bedre.

— Vi har hatt litt å gjøre i natt og i dag tidlig. Vi hadde en kollisjon mellom to biler Slettheia og har dratt opp en personbil i Vennesla, forteller bilberger Steinar Humborstad i Viking NAF Kristiansand, til fvn.no.

I Arendal var situasjonen spesielt kritisk fredag. Redningsselskapene hadde en svært travel dag, og det fortsetter i dag. Falck har allerede rykket ut på en rekke assistanseoppdrag hittil i dag.

— Biler har stått overalt. Det er ikke at det har vært så veldig dårlig brøytet, og brøytemannskapene har gjort en knalljobb, men det har kommet så utrolig mye snø. Vi har hatt mye å gjøre, sier bilberger Runar Jensen-Tveit ved Falck i Arendal.

Også større biler har hatt problemer i løpet av natta.

— Vi har også vært ute hos fire lastebiler som har kjørt seg fast. En brøytebil i Høvåg, en bil i Lillesand og to biler i Sørlandsparken, sier Humborstad.

Politiet i Agder kjenner ikke til trafikkuhell med personskader natt til lørdag.

— Det har vært en veldig rolig natt, sier operasjonsleder Bård Austad ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

Har du tips om ulykker eller andre hendelser i forbindelse med uværet? Tips fvn.no på telefon 800 81 300, FVTIPS til 1985 eller nett@fvn.no.

Fvn.no kommer med mer utover dagen.