FARSUND: Til alt hell ble ikke den uheldige traktorføreren alvorlig skadet.

— Tilsynelatende har mannen bare fått moderate skader, sa legen og ambulansepersonellet på ulykkesstedet, til Farsunds Avis.

Mannen skal ha fått konstatert kragebensbrudd, og skal muligens ha pådratt seg andre skader i skulderen. I tillegg hadde mannen i 70-årene fått kuttskader i panne og hode.

Traktoren var på vei mot Farsund da uhellet skjedde. Spor i veikanten tyder på at traktoren har fått et hjulpar utenfor veibanen, og at dette har ført til at føreren av traktoren har mistet styringen. Deretter har traktoren rullet 8-10 meter nedover skråningen, før den hasardiøse ferden endte i noen trær.

Like før uhellet traff traktoren en bilist som kom i motgående retning.

— Det er veldig smal veibane akkurat der vi møttes. Jeg så at han hadde henger på slep, men selve passeringen gikk greit slik jeg så det, sa føreren av personbilen, til Farsunds Avis.

Like etter kikket han i speilet, og så at traktoren på tvers av veien 30-40 meter bak seg. Forhjulene på traktoren var på vei over steinkanten som fungerte som autovern.

— Da skjønte jeg at det ville gå galt, fortalte mannen, som straks varslet politi og ambulanse.

Ambulanse og lege var raskt på pletten, og fikk startet behandlingen. Men det tok allikevel godt over en time før traktorføreren var på vei til sykehus i ambulanse.

På grunn av den bratte skråningen traktoren lå i, valgte man å la mannen ligge i traktoren helt til brannvesenet hadde fått sikret den ordentlig. Da brannvesenet hadde fått sikret traktoren, ble den skadede mannen tatt ut gjennom takluka i traktoren.