LILLESAND: Skjærgårdsjeep funnet

14.11: Politiet fikk melding om at en mann hadde funnet en skjærdgårdsjeep uten registreringsnummer ved Slottsholmen i Lillesand. Båten ble slept i sikkerhet av mannen. Det er ikke kjent hvilken modell og merke båten er av.

KRISTIANSAND: Innbrudd i hytte

15.10: En hytte under oppføring hadde i løpet av helga besøk av uvedkommende gjester i området Møvik — Kroodden. En politipatrulje fant et knust vindu, men det er ikke klart om noe ble stjålet under innbruddet. Ytterligere to hytter i området fikk også besøk av en eller flere innbruddstyver.

SØGNE: Naskeri

15.17: To østeuropeiske mann stjal to fulle kurver med mat. Les mer.

ARENDAL: Mann sparket og slått

15.40: En mann i Arendal skal i ettermiddag ha blitt angrepet av en gjeng polakker. Ifølge politiets operasjonssentral skal mannen ha blitt sparket og slått gjentatte ganger før han klarte å stikke av. I tillegg til legeemsfornærmelse skal mannen ha blitt frastjålet 1000 kroner. Ved 16.30-tiden hadde politiet vært ute å sett etter polakkene, men uten resultat.

ARENDAL: Grovt tyveri

15.52: Politiet fikk melding om grovt tyveri fra en hytte ved Tømmerstø strand ved Kongshavn i Arendal. Et toalettvindu skal ha blitt skrudd ut. Et modem og en trådløs router skal være stjålet under innbruddet.