**SØGNE: Båttyveri

13.14:** En båteier meldte fra til politiet om at hans Pioneer med 9,9 hestekrefter sterk motor var blitt stjålet. Tyveriet har skjedd før 22. mai fra Trysnes marina i Søgne. Motoren er ett år gammel, mens båten er ti år gammel.

**SØGNE: Innbrudd

13.44:** Politiet fikk melding fra en hytteeier som hadde hatt besøk av uvedkommende. I perioden 24. — 27. mai har tyver tatt seg inn i mannens hytte i Holskogveien i Søgne. Gjerningspersonen(e) har tatt seg inn gjennom et vindu og rotet gjennom hytta. Det er så langt ukjent om noe er blitt stjålet.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

14.03:** En mann (40) på moped ble stoppet uten gyldig førerkort. Mannen ble anmeldt for å kjøre uten å ha gyldig førerkort.

**VALAND: Trafikkulykke

15.19:** To biler var involvert i en trafikkulykke. En bil ble påkjørt bakfra, men politiet mistenker verken høy fart eller promille. En person i bilen som ble påkjørt klagde på nakkesmerter og ble kjørt til legevakten i Mandal.

**KRISTIANSAND: Hasj

15.21:** Politiet stoppet en person som var i besittelse av rundt 30 gram hasj på Bystranda. Personen ble tatt med inn i arresten, og vil bli avhørt.

**ARENDAL: Sykkel veltet

15.32:** Politiet fikk melding om en syklist som hadde veltet ved Tromøybroa på Kystveien. Politiet tror at syklisten kan ha blitt utsatt for et epileptisk anfall, og personen ble kjørt til Sørlandet sykehus i Arendal for sjekk.

**KRISTIANSAND: Krattbrann

16.07:** Politiet fikk melding om en krattbrann ved Roligheten i Kristiansand. Noe kratt gikk med, men ikke mye.

**KRISTIANSAND: Trafikkulykke

16.36:** Politiet fikk melding om trafikkulykke i Hellemyrbakken. Les mer i egen artikkel.

**FROLAND: Krattbrann

16.52:** Politiet fikk melding om krattbrann på Froland. Les mer i egen artikkel.

**KRISTIANSAND: Brann

17.40:** Brann ble meldt i Kristiansand sentrum. To kvadratmeter har brent på en terrasse i Henrik Wergelands gate. Det utvikles seg en del røyk, men det skal ikke være snakk om store skader. Ifølge politiet skal det ha tatt fyr i en blomsterkrukke, som har smeltet og antent gulvplankene på terrassen.

**KRISTIANSAND: Stoppet uten førerkort

18.15:** Politiet stoppen en mann uten gyldig førerkort på Torridalsveien. Personen anmeldes for forholdet.

**VENNESLA: Kjørte uregistrert minicrosser

18.02:** En person ble stoppet av politiet i Vennesla. Personen kjørte en uregistrert minicrosser.

**RISØR: Kjørte uregistrert minicrosser 2

20.41:** Også i Risør kjørte en person uregistrert minicrosser. Personen ble også i dette tilfellet anmeldt.

**KRISTIANSAND: Båttyveri

20.42:** Politiet fikk melding om båttyveri i Kongsgårdbukta. Båten det er snakk om er av merket Askeladden.

**KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk

22.09:** Politiet fikk melding om et innbruddsforsøk ved en leilighet i Kjøita. Personen som forsøkte å komme seg inn klarte det ikke, men politiet ble varslet.

**SUNDE BRO: Biljakt

22.10:** Agder politidistrikt måtte bistå Telemark politidistrikt i forsøk på å stoppe en bil. Bilen kom fra Kragerø og stoppet ikke for politiet. Dermed måtte en patrulje fra Risør kjøre mot Sunde bro for å stoppe bilen. Føreren av bilen mistenkes for å kjøre en uregistrert bil.