**KRISTIANSAND: Stopper ikke

20.49:** UP forsøker å stanse en grønn BMW på E 39. Føreren stopper ikke, men forsvinner inn på industriområdet ved Mjåvann. Bilen blir senere funnet forlatt, men fører er borte.

**KRISTIANSAND: Fyll

21.08:** To mindreårige blir tatt hånd om ved Wilds Minne skole, etter bekymringsmeldinger om beruselse. De to, en gutt på 14 og en jente på 13, blir tatt hånd om av barnevernsvakta, som kontakter barnas foreldre.

**ÅSERAL: Trafikkuhell

22.22:** Det meldes om et trafikkuhell i krysset mot Flystveit. En bilist som kommer fra Flystveit overholder ikke vikeplikten, og smeller inn i en bil som kjører på forkjørsveien mellom Sveindal og Kyrkjebygd, i retning Kyrkjebygd. Én person sendes til legekontoret for sjekk.

**KVINESDAL: Bilbrann

22.42:** Politiet får vite at en bil står i brann, i nærheten av Feda kirke. Bilen ha vært et eldre bilvrak — og bilen blir fullstendig utbrent i brannen. Hvordan brannen har startet, er ukjent.

”- Det har vært en travel natt, men vi er heldigvis forskånet fra alvorlige hendelser.

Vidar Neset, operasjonsleder i Agder politidistrikt

**SONGDALEN: Fartskontroll

22.54:** Det meldes inn resultater fra en fartskontroll. UP har stått på Nodeland, langs riksvei 461, i 50-sone. Her blir det ilagt 41 forenklede forelegg for fartsoverskridelse. Det blir gjort fire førerkortbeslag. Høyeste målte hastighet er 96 km/t.

**ARENDAL: Fyllebråk

23.10:** Innringere klager på bråk og antydning til klammeri på Færvik. Da politiet kommer til stedet er det rolig, men det oppdages noe skadeverk på blomsterpotter.

**FARSUND: Hjemmelaget Go-Cart.

23:15:** Resultater fra trafikkontroll i Vanse sentrum loggføres. Fra 22.30 til 23.00 er 16 kjøretøy kontrollert. Én anmeldelse er resultatet. Vedkommende som stanses er på kjøretur med det som omtales som en hjemmelaget Go-Cart.

**KRISTIANSAND: Fyll

23.35:** En mindreårig person blir tatt hånd om av politiet. Vedkommende er beruset, og blir overlatt til barnevernsvakta.

**FLEKKEFJORD: Skadeverk

23:40:** En person anmeldes for skadeverk. Mannen knuser en vindusrute. 45-åringen er fra Flekkefjord.

**ARENDAL: Mistet registreringsskilt

00.05:** Meldinger om moped som kjører på Kystveien uten registreringsnummer. Mopedisten stoppes, men kan fremvise både førerkort og vognkort som er gyldig. Politiet tror på førers forklaring om at nummerplata har falt av kjøretøyet.

42 forhold: Politiet har rykket ut mange ganger natt til søndag.

**KRISTIANSAND: Fyll

00.06:** En beruset person i gjestehavna har problemer med å ta vare på seg selv. Politiet rykker ut og får tatt hånd om vedkommende. Ambulanse tilkalles også, og den 45 år gamle kristiansanderen får nødvendig hjelp.

**LYNGDAL: Trafikkuhell

00.38:** En bilist melder at han og bilen har endt i ei elv, etter en utforkjøring. Bilfører, en lyngdøl som er 18 år gammel, er uskadet.

Foto: Helge Corneliussen (mms)

**KRISTIANSAND: Høy musikk

00.40:** Politiet gjenoppretter natteroen i Gyldenløvesgate, etter klager på høy musikk.

**ARENDAL: Fyll

00.45** : En patrulje på Langbrygga kommer over en person som er til sjenanse for andre. Mannen blir bedt om å forlate stedet, men den 23 år gamle arendalitten nekter å gjøre dette. Politet tar ham da i arrest. Han anmeldes for ordensforstyrrelse og for å nekte å gjøre som politet ber ham om.

**KRISTIANSAND: Fyll

00:45:** Det meldes om to kvinner som er i klammer i i Tollbodgata. Da politiet ankom, var den ene av kvinnene forsvunnet. Den andre kvinnen er så beruset at hun blir kjørt til politistasjonen, hvorfra hun senere blir hentet av sin mann. Kristiansandskvinnen er 23 år.

**ARENDAL: Hvitt pulver

00.49:** Et utested på Nedre Tyholmen melder at det er funnet en pose med hvitt pulver på herretoalettet. Pulveret tas hånd om av politiet.

**VENNESLA: Skadeverk?

00.54:** Det meldes om ruteknusing på en adresse i Auravegen. Da politiet kom til plassen, finner patruljen ut at ruteknusingen er utført av huseier selv. Vedkommende hadde mistet husnøkkelen, og knuste ruta for å komme inn i eget hus.

**GRIMSTAD: Fyll

00.56:** Politiet observerer en person som drikker alkohol i Juskestredet. Vedkommende setter kjapt fra seg flaska på gata, men en beruset kompis av vedkommende sparker flaska slik at den knuser. De to grimstad-mennene, én på 18 og én på 23 år, anmeldes for surr i fylla.

KLAMMERI: Gjentatte ganger har berusede egder vært i klammeri med hverandre natt til søndag. (Arkiv.) Foto: Vegard Nekstad

**KRISTIANSAND: Fyll

01.42:** Politiet blir bedt om å rykke ut til et utested i Vestre Strandgate, hvor en beruset kvinne plager både gjester og dørvakter. Kvinnen blir kjørt til arresten, og anmeldes for ordensforstyrrelse. Kvinnen er en 39 år gammel kristiansandsdame.

**ARENDAL: Fyll

01.51:** Poitiet kommer ved Sjøloftet over en meget beruset arendalskvinne på 26 år. Kvinnen skysses til legevakt.

**VENNESLA: Ubudne gjester

01.41:** Det kommer meldinger om at personer, som ikke er invitert, ønsker å delta på en privatfest. Både festarrangør og uinviterte gjester er misfornøyde, og politiet må komme. Det ender med at de ubudne gjestene forsvinner.

**SONGDALEN: Trafikkuhell

01.54:** Det oppstår et trafikkuhell i krysset på Brennåsen, hvor ett kjøretøy er involvert. En kristiansandskvinne, som er 40 år, mistenkes før fyllekjøring, og blir tatt med for å ta blodprøve.

**MANDAL: Fyll

01.49:** En svært full mann blir kjørt til legevakt. Mannen er 21 år gammel og fra Mandal.

**LILLESAND: Fyll

02:06:** Utestedet Sjøbua ber om hjelp fra politiet, ettersom de sliter med en uønsket gjest. Da politet ankom, var vedkommende borte.

**ARENDAL: Bråk

02:10:** Melding om amper stemning på teaterplassen. Det er stille idet politiet ankommer.

**KRISTIANSAND: Voldsepisode

02.20:** Patrulje treffer en person som sier han er blitt slått ned, like ved rutebilstasjonen. Mannen blir kjørt til legevakt for sjekk. Gjerningsmann er på frifot.

**GRIMSTAD: Fyll

02.32:** Politiet får melding om person i Juskestredet som er til sjenanse for andre. Grimstad-mannen, som er 27 år, blir fraktet til fyllearresten i Arendal.

**ARENDAL: Klammeri

02.36:** Melding om bråk ved Fishermans Pub. En mann fra Brummundal, som er 28 år, blir innbrakt.

**KRISTIANSAND: Sjenerende

02.40:** En beruset person er til sjenanse for andre ved rutebilstasjonen. Vedkommende blir bedt om å dra hjem, men han foretrekker heller å overnatte i fyllearresten. 21-åringen er fra Kristiansand.

**IVELAND: Elgpåkjørsel

02.37:** Politiet mottar melding om at en elg er blitt påkjørt og skadet langs veien mellom Byremo og Hægebostad. Mannen som kjører bilen kommer uskadet fra sammentreffet, men sjåførens sønn, som er passasjer i bilen, får glass i øyet, og blir fraktet til legevakt. Viltnemda tar seg av elgen.

**GRIMSTAD: Bråk

02.45:** Melding om bråk ved Bryggekanten Kiosk og Bensin. Flere personer skal være i klammeri, men det er stille idet politiet ankommer.

**KRISTIANSAND: Fyll

02.46:** En gutt fra Søgne er så full at han ikke kan ta vare på seg selv. Han oppdages ved rutebilstasjonen. En patrulje kjører gutten til legevakt, hvorfra han blir hentet av sin mor. Søgne-gutten er 18 år gammel.

**FLEKKEFJORD: Melding om bråk

02.51:** Politiet mottar beskjed om at to er i klammeri i sentrum. Politiet finner ikke de to.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

03.00:** To personer er uenige ved Parko. De to kristiansandsguttene på 22 og 23 år innbringes for fyll og fanteri. De mistenkes også for å stå bak skadeverk på en bil.

**ARENDAL: Hvitt pulver

03:06:** En person, som kontrolleres i Pollen, er i besittelse av hvitt pulver som politiet mener er amfetamin. Vedkommende arresteres. 47-åringen er fra Arendal.

**GRIMSTAD: Hvitt pulver

03.20:** En person stoppes i Storgata. Vedkommende er i besittelse av hvitt pulver som politiet mener er amfetamin. Vedkommende arresteres. 45-åringen er fra Grimstad.

**ARENDAL: Bråk

03.42:** Politet mottar melding om bråk ved lensmannsgården. Politipatruljen kommer ved ankomst i kontakt med to personer som ikke lenger slåss.

**ARENDAL: Bekymret for mann

04.04:** Det kommer beskjed om at en person, som går langs Langbrygga — i retning båthavna - plutselig er blitt borte. Politi, brann og ambulansepersonell igangsetter leteaksjon, men det blir kjapt avklart at vedkommende har tatt seg inn i sin egen båt, og derfor befinner seg i sikkerhet.

**LILLESAND: Høy musikk

04.31:** Politiet gjenoppretter natteroen i sentrum, etter meldinger fra naboer om høy musikk.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

04.56:** En huseier på Hamresanden melder om at uvedkomne har brutt opp verandadøra og tatt seg inn i husetes 1. etasje. En mobil er savnet. Politiet har vært på stedet og sikret spor.

**KRISTIANSAND: Uregistrert bil

08:16:** Politiet får melding fra bensinstasjonen YX på Hånes om at to forsøker å fylle bensin på en uregistrert bil. De to forsvinner før politiet ankommer, og er fortsatt savnet.

**KRISTIANSAND: Skilttyveri

08:39:** En bileier i Idunveien på Lund melder at noen har stjålet en nummerplate fra bilen hans. Registreringsnummeret på bilen er PP24044.