Oslo Den tidligere ungdomspolitikeren ble funnet død i bagasjerommet på en bil lørdag med store skader. Den 34 år gamle Minh Quang Pham som lørdag ble pågrepet med et lik i bilen, er foreløpig siktet for forsettlig drap. Tre andre menn på 26, 31 og 37 år er siktet for medvirkning til forsettlig drap. Flere personer kan bli pågrepet i saken, opplyste politiet på en pressekonferanse i går.Ifølge politiet er den drepte den 31 år gamle Mohamed Ahssain. Ingen har sett ham siden sist onsdag. Fredag ettermiddag meldte familien ham savnet. Alle de fire som er siktet i saken, kjente Ahssain og hverandre. Rå makt.

Etterforskerne er ikke helt sikre på når og hvor Ahssain er blitt drept. En av teoriene er at mannen skal ha blitt tatt av dage på et av tre utesteder i Oslo som han skal ha hatt befatning med.— Vi undersøker tre steder som mulige åsteder, men vet ikke om det er skjedd noe der, sier etterforskningsleder Finn Abrahamsen i Oslo politidistrikt.Politiet kunne i går heller ikke si noe om det var blitt brukt våpen mot 31-åringen, men bekrefter at den døde var påført tydelige skader etter slag da han ble funnet. motiv.

Politiet leter etter motivet for drapet og har innledet en bred etterforskning. De undersøker blant annet eierstrukturene rundt de tre utestedene som også undersøkes av kriminalteknikerne. - Dette kan være noe av bakteppet for drapet og vi etterforsker nå alle mulige sider rundt dette for å finne et mulig motiv, sier Abrahamsen.©NTB