KRISTIANSAND: — Mine første tanker går til de som jobber i fvntv nå. De er en utrolig trivelig gjeng å jobbe sammen med og de sitter på en helt unik fjernsynskompetanse, sier sportsanker i TV2, Julie Strømsvåg.

Hun sluttet som nyhetsanker i fvntv i fjor, og jobber nå sammen med Davy Wathne & co i sporten på TV2. — Kanalen har hatt en meget viktig posisjon på Sørlandet. Dette er et stort tap for landsdelen og ikke minst alle de seerne som har fulgt stasjonen trofast, sier Strømsvåg.

Gode minner

  • Selv om det ikke er overraskende at det skjer, så er dette en meget trist dag. Jeg har mange gode minner fra da jeg jobbet der, sier Are J. Heiseldal.

Han var ansatt i kanalen fra 2001 til 2005. Den gang het stasjonen TVSør. Nå er han ansatt i TV2-sporten.

— Fjernsynsstasjonen har vært en fin arbeidsplass, med et meget godt arbeidsmiljø. Jeg har vondt av mine tidligere kollegaer, som har en unik kompetanse i å lage lokalfjernsyn. Nedleggelse av lokale fjernsynsstasjoner er dessverre en trend, sier Heiseldal.

Vemodig

  • Min første reaksjon er at dette er supertrist. Fjernsynsstasjonen var et kjempebra lærested, da jeg jobbet i sporten i gamle TVSør fra 1997 til 2001. De holder et bra faglig miljø, spesielt når man sammenligner med andre lokale fjernsynsstasjoner, sier Ole Rolfsrud.

Han er nå ansatt i sporten i NRK.

— Jeg har min største medfølelse med de som nå må skifte arbeidsoppgaver og ikke får jobbe med fjernsyn lenger. Det er dessverre denne veien det går med mange lokale tv-stasjoner, sier han.