**KRISTIANSAND: Knuste vindu

01.35** fikk politiet en melding om at to personer er blitt observert mens de knuste en rute i Dronningensgate i Kristiansand. Politiet fikk en god beskrivelse av de to, og de ble snart pågrepet. En av de to, en 22 år gammel mann fra Evje, har erkjent forholdet.

**KRISTIANSAND: Amfetamin

02.50** stoppet politiet en bil for kontroll. I forbindelse med dette oppdager politiet at passasjeren i bilen er i besittelse av en mindre mengde amfetamin. 34-åringen blir anmeldt for dette.

EVJE: Bil forsøkt stjålet

Rundt klokken 04.20 fikk politiet melding fra flere personer i Evje-området som reagerte på en bil som stod i en grøft. Nesten samtidig som disse meldingene mottok politiet også en henvendelse fra en mann i det samme området som sa at noen forsøkte å stjele bilen hans. En patrulje fra Evje ble sendt til stedet.

— De overrasket to personer, og i forbindelse med dette oppstod det noen tumulter. Patruljen måtte ha bistand av en patrulje fra Kristiansand, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Børge Steinsland, til fvn.no.

De to, en mann på 35 år og en kvinne på 25 år, ble sendt til Kristiansand for utvidet blodprøver.

**VEGÅRSHEI: Innbrudd i flere bygninger

07.14** Det har vært innbrudd i to hytter og en arbeidsbrakke på Lia. Det er uklart hva som er stjålet. I tillegg er det funnet en ATV hensatt på stedet. Den ble stjålet fra Arendal 4. april i år.

ARENDAL: Brann i garderobe hos Kitron

**AUDNEDAL: Tyveri fra bod

09.17** Det er stjålet nødbluss og nødraketter fra en bod på Tjøm. Tyven har brutt opp inngangsdøra.

**RISØR: Stoppet alkoholpåvirket fører

11.09** Politiet stoppet en bil i sentrum fordi føreren var mistenkt for promillekjøring. Den 60 år gamle risørmannen blåste 0,18 milligram luft i alkometeret (og da må man gange med to for å få promilleresultatet). Førerkortet ble beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Kjente på bildører

12.29** Politiet rykket ut og pågrep en mann på 45 år og en kvinne på 32 år, begge fra Søgne, ved Vågsbygd videregående skole. De to hadde gått rundt og kjent på dører på parkerte biler i området. De to var i besittelse av mindre mengder narkotika.

FARSUND: Stjal båt fra Åpta

Noen har stjålet en Yamaha Sport-båt med 9,9 hestekrefter fra båthavna i Åpta. Tyveriet, som antakelig har skjedd natt ti lonsdag, vil bli anmeldt.

**LINDESNES: Innbrudd i to hus

14.09** Det har vært innbrudd i to hus på ytre Støle. Det er uklart hva som er stjålet.

**ARENDAL: Beruset person

14.41** En beruset arendalsmann ble bortvist fra inngangspartiet ved Amfi Arena da han var til sjenanse.

**FARSUND: Stjal ATV

15.31** En Polaris-ATV med registreringsnummer RT 7396 er stjålet fra Kallshaugveien i løpet av det siste døgnet.