KRISTIANSAND: — Det endte med at vi måtte skysse to fornærmede venndøler hjem. I tillegg innbragte vi en 19-åring til Kristiansand politistasjon, sier operasjonsleder Arne Arnesen i Agder politidistrikt.

Det hele fortoner seg for politiet som et oppgjør mellom to ungdomsgjenger, én gjeng fra Vennesla og én gjeng fra Kristiansand.

Føler seg ført bak lyset

Det skal ha vært solgt omlag 350 billetter til et skoleball som ble arrangert for elever i vidergående skole på Caledonien Dancing torsdag kveld.

Administrerende direktør Pål Magne Steinsland ved Radisson SAS Caledonien er lei seg for det som skjedde.

— Vi føler oss ført bak lyset av firmaet som leide lokaler hos oss. Vi var forespeilet et hyggelig, alkoholfritt arrangement med 16-åringer, men firmaet har vært veldig lite opptatt av hvem de har solgt billetter til, sier Steinsland.

Billetter er solgt til elever på flere videregående skoler i distriktet.

- Skremmende opplevelse

Den første meldingen om bråk kom klokka 22.53 torsdag kveld, mens det var tomt på området først klokka 01.03 på natta.

— Dette har vært en skremmende opplevelse for mange av deltakerne, det var en veldig ubehagelig situasjon, og vi kommer aldri til å samarbeide med dette firmaet igjen, sier Steinsland til fvn.no.

- Så du føler hotellet er helt uten skyld i det som skjedde?

— Vi kunne kanskje vært bedre forberedt på at noe slikt kunne skje, men vi var altså forespeilet et alkoholfritt, hyggelig arrangement for 16-åringer, sier hotelldirektøren.

Fortvilte foreldre

Steinsland har fredag fått telefoner fra fortvilte foreldre.

— Fra nå av er det kun meg og én annen person som skal ta avgjørelser om hvem vi skal leie ut lokaler til, sier Steinsland.

Ifølge Steinsland foregikk all uro på utsiden av hotellet, og det skal ikke ha oppstått skadeverk inne på hotellet.