**LYNGDAL: Par slått 1

00.57:** Et par ble oppsøkt hjemme av fem andre personene. Gjestene var sure fordi at de ikke var blitt bedt på en fest, og disse skal ha slått paret. De skal ikke ha hatt behov for ambulansebistand, men politiet bistod på stedet. De fem gjestene skal ha vært rundt 20 år, og politiet ser videre på saken.

**MANDAL: Par slått 2

01.30:** Politiet kom i kontakt med et par i Mandal som var blitt slått av en ungdom i 15-årsalderen. Hendelsen skal ha skjedd etter en liten diskusjon. Den mannlige delen av paret hadde fått en hevelse på venstre øye og smerter i ryggen. Politiet var på utkikk etter den aktuelle personen, men fant ikke personen. Politiet har notert ned navn på vitner, men det er foreløpig ikke klart om det kommer anmeldelse i saken.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

01.50:** Politiet får melding om slåsskamp hvor fire personer går til angrep på en person på parkeringsplassen ved Mega i Vestre strandgate. Politiet var på stedet. Hendelsesforløpet er så langt uklart for operasjonssentralen ved Agder politidistrikt.

**ARENDAL: Mann slått ned

01.54:** En 30 år gammel mann ble slått ned ved Langbrygga i Arendal. Politipatruljen var på utkikk etter gjerningsmannen. Mannen ble kjørt til legevakten og vil anmelde forholdet senere.

**SØGNE: Høy musikk

02.00:** Politiet måtte sette to personer i 20-årene i politiarresten etter at de ikke fulgte politiets pålegg.

**KRISTIANSAND: Stakk fra politiet

02.00:** En oransje Suzuki 600 kubikker stakk fra politiet i Vågsbygd. Sykkelen svingte opp mot Bråvann og ble klokken 03.20 funnet forlatt mellom to hus. Føreren var da forsvunnet, men politiet vet hvem som eier sykkelen. Det skal ikke være første gang sykkelen har kjørt fra politiet.

**KRISTIANSAND: Slått ned

02.12:** AMK meldte fra til politiet om at to personer skulle ha blitt slått ned i undergangen ved Slottsquartalet i Kristiansand. Politiet rykket ut og snakket med de to, som fortalte at de var blitt banket av fire personer.

**ARENDAL: ”Gjenoppgjør”

02.22:** To gjenger bestemmer seg for å gjøre opp seg i mellom utenfor Tapperiet pub i Arendal. Det blir ingen slåsskamp, og en åpenbart beruset mann (22) fra Froland innbringes for å ikke følge politiet pålegg.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

03.11:** En taxi skal ifølge politiets innringer ha rygget på en annen bil. Én person i den andre bilen ble kjørt til legevakten for sjekk.

**KRISTIANSAND: Hindret politimann

03.26:** En 51 år gammel mann skal ha hindret politiet i å gjøre jobben sin inne på en restaurant i Markens gate. Han anmeldes for forholdet.

GRIMSTAD: Mopedtyveri

I tidsrommet lørdag klokken 18 til søndag klokken 03.30 ble en Suzuki moped stjålet fra Lauvråslia. Mopeden har kjennemerke AT4687. **KRISTIANSAND: Fratruet penger

03.30:** En kvinnelig haiker ble fratruet 200 kroner. Les mer i egen artikkel.

**KRISTIANSAND: Kjørte i fylla

03.46:** Politiet fikk inn telefoner fra bilister som observerte en bilfører de mente var påvirket av alkohol. Personen kjørte en grå Volvo 240 fra Auglandsbukta mot sentrum. Bilen ble stoppet ved Karuss og det viste seg at den mannlige føreren (20) hadde en promille på 1,6. **KRISTIANSAND: Innbrudd

03.53:** Flere ungdommer brøt seg inn på et ungdomshus på Tveit. Det ble gjort skadeverk på stedet, og brannvesenet måtte rykke ut for å stoppe en vannlekkasje. Les mer i egen artikkel.

Foto: Ernest Boswarva. **ARENDAL: Stjålet bil påtent

04.20:** En bil ble stjålet i Arendal klokken 04.20. Klokken 08.26 ble bilen funnet – utbrent. Les mer i egen artikkel.

KRISTIANSAND: Frekt biltyveri

I løpet av natta ble kjøreporten til et bilverksted kjørt ned, og en bil ble stjålet. Les mer i egen artikkel.

ARENDAL: Utforkjøring

11.12: En polakk havnet i grøften. Les mer i egen artikkel.

**ARENDAL: Motorsykkel stjålet

11.16:** En Harley Davidson ble meldt stjålet fra Salterød i Arendal. Sykkelen, som har kjennemerke PH7020, ble stjålet natt til søndag,