KRISTIANSAND: Narkotika og tyvegods

23.05 stoppet en politipatrulje en bil i Sogndalsveien. Bilfører blir anmeldt for å ha kjørt bilen uten gyldig førerkort. Bilen ble i tillegg avskiltet. Det var to personer i bilen, og politiet fant også noen varer som de mistenker at er tyvegods, samt litt narkotika. En 38 år gammel mann, og en 39 år gammel kvinne fra Kristiansand ble pågrepet og satt i arresten i Kristiansand.

KRISTIANSAND: Beruset dame

23.56 fikk politiet melding om en svært beruset dame som satt på gresset ved Hannveikstasjonen ved E 39. Politiet reiste ut og påtraff damen, som ble kjørt hjem til sin mor. Damen er født i 1989, og har rukket å fylt år.

KRISTIANSAND: Ampert på bussen

23.58 fikk politiet melding fra AS Bussen som opplyser om amper stemning på bussen fra Tveit. Politiet reiste ut, og en politimann ble med bussen inn til sentrum. Etter at politimannen kom inn i bussen oppførte alle seg greit.

VENNESLA: Bråk

00.19 fikk politiet melding om at en 33 år gammel dame forstyrrer natteroen oppe på Vennesla. Politiet reiser til stedet og kjører henne hjem.

KRISTIANSAND: Fant bil i grøfta

00.32 fikk politiet melding om at en Opel Corsa ligger på utsiden av veien, ved en sving på Solsletta øst for Tveit. Bilen er meldt stjålet fra Nodeland torsdag kveld. Bilen ble tauet inn, og vil bli undersøkt nærmere med tanke på om politiet kan finne spor etter hvem som har stjålet den.

KRISTIANSAND: Klammeri

00.54 fikk politiet melding om at to gjester ved Music Pub i Vestre Strandgate hadde havnet i klammeri med hverandre. Politiet rykker ut, og begge personene ble bortvist fra stedet. Om de ønsker å anmelde forholdet i etterkant vites ikke.

LILLESAND: Mistenkelig kjøring

00.58 fikk politiet inn melding om mistenkelig kjøring ved Tingsaker i Lillesand. Bilfører kan mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand, og det er blitt tatt utvidet blodprøve av føreren.

KRISTIANSAND: Bråk på rutebilstasjonen

01.09 mottok politiet en telefon fra rutebilstasjonen. En mann forstyrrer de andre gjestene på stedet. Politiet reiser ut, og mannen blir pålagt å ta en buss eller en drosje hjem til Vennesla. Mannen etterkom beskjeden som han fikk fra politiet.

**GRIMSTAD: Klammeri

01.27** fikk politiet melding om at det skulle være klammeri mellom flere personer på utestedet Galleriet i Grimstad. Politiet reiste ut, men bråket var oppløst før de kom frem. Ingen tok heller ikke kontakt med politiet for å klage på noe.

**KRISTIANSAND: Besittelse av narkotika

00.41** pågrep en politipatrulje en mann i Markensgate som var i besittelse av mindre mengder med narkotika. Mannen, som er 26 år, ble kjørt til arresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Biltyveri

02.17** fikk politiet melding fra en mann som opplyste om at noen hadde stjålet bilen hans som stod parkert på en adresse på Lund. Bilen er en Mitsubishi Galant, og har registreringsnummer PP331828

**KRISTIANSAND: Kutt i hodet

02.23** kom en politipatrulje over en mann som hadde falt i krysset mellom Markensgate og Rådhusgaten. Mannen hadde et kutt i hodet, og ambulanse ble tilkalt.

**ARENDAL: Sparket mann

02.00** fikk politiet melding om bråk på Fisherman pub på langbrygga i Arendal. En dame ble innbrakt til politistasjonen etter at hun skal ha forulempet en annen kvinne på stedet. I forbindelse med dette kommer det også frem at kvinnen skal ha sparket en mann som lå på bakken. Kvinnen sitter i arrest i Arendal, og vil bli avhørt i løpet av morgentimene.

**TVEDESTRAND: Biltyveri

03.26** fikk politiet melding biltyveri i Tvedestrand. En person oppdaget at hans grønne Ford Escort ikke stod parkert på utsiden av huset, og mener da at den må ha blitt stjålet. Saken anmeldes.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

05.00** ble en bil stoppet i en politikontroll. Politiet fattet mistanke om at sjåføren av bilen muligens kjørte i påvirket tilstand. Mannen oppga også falsk personalia til politiet, og vil bli anmeldt for dette. Politiet har også sikret seg en utvidet blodprøve av mannen.

**FLEKKEFJORD: Biltyveri

11.10** fikk politiet melding om at en bil var blitt stjålet fra en adresse i Flekkefjord.

**FARSUND: Grovt tyveri

11.39** fikk politiet melding om grovt tyveri fra en adresse i Farsund. Tyvene hadde tatt seg inn gjennom en verandadør og stjålet et videokamera og en lommebok.

**KRISTIANSAND: Bråkete gjest

14.10** fikk politiet melding om at det var en gjest innom McDonalds i Markens gate som oppførte seg sjikanerende både overfor gjester og betjening. Da politiet kom, var gjesten borte. Politiet har fått signalement av mannen, men har ikke funnet ham.

**KRISTIANSAND: Stjal pengeveske fra drosje

15.16** ringte en drosjesjåfør til politiet og meldte om innbrudd i drosja som stod i Dronningens gate. Pengeveska med et ukjent pengebeløp i var stjålet. Innbruddet har antakelig skjedd mellom klokken 06 og 15. **MANDAL: Mistenkt for ruspåvirket kjøring

15.04** En 74 år gammel Søgne-mann hadde rygget med bil i Røyselandsveien. Det ene hjulet hadde kommet over en fender. Mannen hadde så falt og slått seg, og fått et kutt i hodet. Ambulanse kom og hentet mannen, som er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Han har avlagt rutinemessig blodprøve.

**KRISTIANSAND: Nasket på Hobbyhuset

15.17** meldte betjeningen om at det hadde vært en butikktyv der. Politiet hentet inn en 48 år gammel kvinne fra Lillesand som vil bli anmeldt.

**GJERSTAD: Savnet hund

15.43** En brun og hvit Drever-tispe er savnet siden klokken 08. **ARENDAL: Pipebrann

16.56** fikk politiet beskjed via 110-sentralen om en pipebrann i Tjenndalen. Politiet skulle få tilbakemelding dersom det ble omfattende skader.

**KRISTIANSAND: Plagsom gjest på Hånes

17.09** Politiet fikk melding om at det hadde vært en plagsom person på Kiwi Hånes. Vedkommende ble vist bort av politiet, men butikken ville ikke anmelde forholdet.

**MANDAL: Stygg kjøring

17.12** ringte et vitne til politiet og fortalte at en bil hadde kjørt stygt på Gismerøya. Politiet har fått bilnummeret, og forsøker å finne bilen.

**GRIMSTAD: Hund savnet

17.20** ringte en hundeeier til politiet og meldte om at en hvit, brun og sort Petit Basset er savnet fra Skiftenes-området siden klokken 18 fredag.

**KRISTIANSAND: Hund funnet

17.29** En beige Whitten Terrier hannhund fulgte etter en person fra Texaco i Vågsbygd. Vedkommende tok vare på hunden inntil videre.

LINDESNES: Passasjer skadet i trafikkuhell

KRISTIANSAND: Fotgjenger påkjørt på Lund

KRISTIANSAND: Politiet jakter knivmann

**VENNESLA: Inbrudd i Ålefjærveien

21.14** Det har vært uvedkommende på besøk i en leilighet. Blant annet er en pc stjålet.

**FLEKKEFJORD: Mistenkt for ruspåvirket kjøring

21.30** stoppet politiet en trailer på E 39 der føreren er mistenkt for å kjørt i påvirket tilstand. Den polske mannen i 40-årene ble tatt med til sykehuset i Flekkefjord for å avlegge utvidet blodprøve.

**KRISTIANSAND : Kjørte uten lappen

22.20** En mann i begynnelsen av tredveårene ble stoppet i Henrik Wergelandsgate. Mannen kjørte moped uten gyldig førerkort.

**RISØR: Slagsmål

22.33** fikk politiet en telefon fra en beboer i Buvikbakken. Vedkommende hadde fått en gutt på døra som hevdet at noen var ute etter å ta ham. Det viste seg at det hadde vært en slåsskamp. To gutter på 17 og 15 år har status som fornærmede, mens to menn på 20 og 19 år er mistenkt. De mistenkte er ikke funnet.

**MANDAL: Krasjet i parkert bil

23.34** En 23 år gammel mann fra mandalsområdet er pågrepet og mistenkt for promillekjøring etter at han kolliderte i en parkert bil i Gustav Vigelandsvei. Mannen ble tatt med for å avlegge promilletest. Han skal ha vært synlig beruset.

**FLEKKEFJORD: Passasjer med hasj

23.37** En 44 år gammel mann fra Flekkefjord er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Han ble stoppet av politiet i Flekkefjord. I bilen satt en 34 år gammel flekkefjordsmann som hadde mindre mengder hasj i lomma. De to ble tatt inn for avhør.