KRISTIANSAND: Mistet førerkortet

En 47 år gammel mann fra Tyskland fikk førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt i 116 kilometer i timen i 80-sona over Varoddbroa.

**ARENDAL: Kjørte ned midtdeler

23.25:** En tankbil ble stoppet av Utrykningspolitiet på Rannekleiv. Tankbilsjåføren hadde kjørt ned en midtdeler på E 18, og ble derfor stoppet og kontrollert. 43-åringen ble anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt. En alkotest tatt på stedet ga negativt utslag.

GRIMSTAD: Angrep vakt på Luftslottet

23.51: En 27 år gammel mann havnet i arresten etter å ha angrepet en vakt på Luftslottet. Mannen ville ikke fjerne seg og ble derfor tatt med av politiet.

**KRISTIANSAND: Kranglet med drosjesjåfør

00.42:** To jenter som tok drosje til Brøviglia havnet i en krangel med sjåføren da det viste seg at de ikke hadde penger til å betale. Det er litt uklart om hendelsen vil bli anmeldt.

ARENDAL: Kranglet ved utested

01.02: Politiet ble tilkalt etter at en kvinne skal ha blitt slått til utenfor Fishermans pub på Langbrygga. En person ble pågrepet av politiet, men ingen kunne si noe om hva som hadde skjedd. Kvinnen som skal ha blitt slått var heller ikke å finne. Mannen ble løslatt av politiet etter å ha oppgitt personalia.

**KRISTIANSAND: Sparket til politibetjent

02.17:** Politiet rykket ut etter at en drosjepassasjer skal ha slått til sjåføren i Festningsgata. 20-åringen slo seg vrang da politiet kom til stedet, og ble innbrakt etter å ha sparket til en av betjentene i låret.

**KRISTIANSAND: Tatt med tyvegods

02.37:** En 22 år gammel kvinne ble pågrepet ved Pir 6. 22-åringen var i besittelse av det som mest sannsynlig er tyvegods, blant annet flere bankkort som tilhørte andre personer. En 25 år gammel mann ble senere pågrepet i samme sak, etter at en husransakelse førte til oppdagelsen av flere bankkort.

ARENDAL: Slått ned utenfor utested

02.44: En 28 år gammel mann fra Arendal ble slått ned utenfor Pollen bar. Politiet har vært i kontakt med diverse vitner, men det er uklart hva som har skjedd. 28-åringen ble sendt til behandling, men skadeomfanget er uklart. Han har avgitt en kort forklaring, men kunne ikke kaste noe særlig lys over hendelsesforløpet.

KRISTIANSAND: Skallet ned i byen

02.49: En 27 år gammel mann fikk skader i nesa etter å ha blitt skallet ned av to personer. To menn på 17 og 20 år ble pekt ut som mistenkte, men det er uklart om saken anmeldes.

GRIMSTAD: Mistet førerkortet på nye E 18