For å se reportasje fra TvSør klikk på linken nederst i artikkelen.

LILLESAND: Den ferske, kramme snøen hadde blitt blankpolert, og det var svært glatt da flere tyngre kjøretøyer fikk problemer på E 18 et par kilometer øst for fylkesgrensa i går.

Noe før ni på morgenen like vest for avkjørselen til Høvåg kjørte først en trailer i grøfta, deretter en lastebil, for å unngå å skli inn i en lang kø av motgående biler. Sjåføren av lastebilen fikk en del skader i det ene kneet og ble fraktet til sykehus.

Like øst for dette stedet var det flere utenlandske trailere som fikk store problemer på føret. Et kjøretøy fra Estland, som kom kjørende på sommerdekk, ble stående på tvers av kjørebanene og sperret hele trafikken. Sjåføren, som ikke kunne engelsk, måtte ha hjelp av Viking redningstjeneste til å få på kjettinger.

500 meter øst for Trøe fikk to kroatiske trailere problemer, også her ble trafikken sperret. Det oppsto lange køer i begge retninger, mens trafikken etter hvert ble sluppet forbi i småpuljer. I 10.30-tiden løste det hele seg opp. Og snøen var stort sett borte fra veibanen.

For å se videoen må du ha programmet Windows Media Player.