Ulovlig hund

Klokken 14:37 mottok politiet i Søgne en melding at en person har holdt en Amstaff-hund ulovlig. Vedkommende hadde ikke de nødvendige papirene for hunden, noe som er påkrevd for denne rasen. Forholdet er anmeldt.

Narkotikafest

Det var i 17:14-tiden at en lite blid båteier ringte politiet for å klage på at personer hadde tatt tilhold på båten hans. Og de var slettes ikke invitert. Da politiet pågrep de to på Odderøya, hadde den ene personen to kniver og en tablett. Den andre ble tatt med et hvitt pulver og en klump hasj.

Stjålet kort

To personer prøvde i 15-tiden å ta en drosje fra Lyngdal til Larvik. De to prøvde å betale med et stjålet betalingskort. Da de merket at sjåføren hadde luktet ugler i mosen, hoppet de av i Søgne. En person er pågrepet, den andre er ikke funnet.

Grovt tyveri i bil

I Mandal ble det klokken 12:10 meldt om innbrudd i en tysk registrert bil. Gjerningsmennene hadde tatt seg inn i bilen og stjålet gjenstander og valuta i form av euro. Frontlyktene var også demontert og stjålet. Forholdet er anmeldt.

Veltet bikuber

I øvre Gjerstad ble 46 bikuber utsatt for hærverk. Alle bikubene ble veltet, og det antas at birøkterne kan ha tapt over hundre tusen kroner. Biene tilhørte to vestlendinger som flyttet dem til Gjerstad for lyngtrekk.