ÅSERAL: — Vi er veldig godt fornøyd med årets utstilling. Salget har vært bra både for gjesteutstillerne og de lokale. De besøkende har også gitt oss gode tilbakemeldinger, sier utstillingsleder Tone Astrid Folkvord .

Rett over 3300 besøkende har vært innom utstillingen i sommer, noe som betyr et normalår for bygdeutstillinga. som har holdt hus på Kyrkjebygd skule og hadde åpent 2.-24. juli.

— I år har vi hatt egne temarom, noe mange likte godt. Ellers prøver vi å fornye oss litt for hvert år, med måten vi stiller ut på, sier Folkvord.

Tidenes yngste utstillingsleder har vært på utstillingen hvert år siden hun var tre måneder gammel. Da hun var fire, stilte hun ut keramikk for første gang. Hun har også jobbet flere år som guide. I år har hun ledet hele utstillingen, og det har gitt mersmak, for hun leder også utstillingen til neste år.

I midten av august skal hele utstillingsnemnda på studietur til Fredrikstad for å hente ny inspirasjon, så det er ikke lange pausen nemnda unner seg før de er i gang med planlegging av ny utstilling.

— Det er flott at så mange bidrar for å få til en bra utstilling år etter år. Jeg vil gjerne takke alle som er med, og alle som kommer og besøker oss, sier Folkvord.