KRISTIANSAND: Scoringer, brente sjanser, gule kort og røde kort. Det er status etter at Start lørdag kveld slo Rosenborg 5-2 på stadion.

Start rundspilte til tider den tidligere maktfaktoren i norsk fotball og dagens "Starter" ble Todi Jònsson som scoret ekte hattrick for de gul-svarte.

— En fantastisk kamp. Rammen rundt og den veldig gode 1. omgangen vår var herlig. Nei, dette var helt fantastisk, gliste 5-2-målscorer Steinar Pedersen etter kampen.

Foruten Todi Jònssons tre mål, scoret Kristofer "Doffen" Hæstad 1-0 og Steinar Pedersen 5-2. Øyvind Storflor scoret trøndernes to mål.

PS! RBK-keeper og eks Start-spiller Espen Johnsen ble utvist etter 25 minutters spill etter at hektet Todi Jònsson etter en tøff takling.