Tyveri av bilskilt

KVINESDAL: To bilskilt med registreringsnummer RA 34395 ble stjålet fra en parkert bil i Fjotland i Kvinesdal klokken 22 søndag kveld.

Slåssing utenfor Quarten

KRISTIANSAND: Klokken 03.30 meldte en person fra til politiet om slagsmål utenfor Quarten pub i Markens gate. 15 ungdommer av utenlandsk opprinnelse skulle angivelig være i ferd med å ta en norsk gutt. Melder mente det ble benyttet kniv, og flere politipatruljer rykket ut. Vaktene ved utestedet fikk imidlertid avverget slåsskampen, og gjerningsmennene forduftet før politiet kom til stedet.

Fire båtmotorer stjålet

RISØR: Fire Suzuki-båtmotorer – to 115-hesters, én 90-hesters og én 70-hesters – ble i 05-tiden stjålet fra Risør båtformidling i Kranveien. Politiet etterforsker tyveriet, og vil mandag gå gjennom videobilder fra stedet.

Innbrudd i containere

ARENDAL: To verktøycontainere ved bedriften Alt i Bygg på Saltrød er brutt opp i løpet av natten. Det er foreløpig uklart hva som er stjålet.

Firmabil stjålet

ARENDAL: En Toyota Hiace tilhørende firmaet ProFlex er stjålet fra Kystveien i løpet av natten. Bilen har registreringsnummer PC 73616. Syklist mot bil

GRIMSTAD: I 08-tiden mandag kolliderte en syklist med en bil ved Joker-butikken i Holvika i Grimstad. Skadeomfanget til syklisten er uvisst, men personen er fraktet til Sørlandet sykehus i Arendal for sjekk, ifølge operasjonssentralen ved Agder politidistrikt.

Innbrudd i ABCenter

KRISTIANSAND: Et ukjent pengebeløp skal være forsvunnet etter at ABCenters kontor i Rådhusgata ble brutt opp i løpet av helga.

Innbrudd i parfymeri

KRISTIANSAND: Laika Parfymeri og klesbutikken Millenium i Markens gate har også hatt uvedkommende på besøk i løpet av helga. Politiet fikk melding om innbruddet klokken 09.15 mandag. Det er foreløpig uklart hva som er stjålet.