KRISTIANSAND: Like før midnatt natt til onsdag fikk politiet inn melding om en person som vandret rundt med kniv i den ene hånden og en øks i den andre på Slettheia i Kristiansand. Politiet rykket ut, men klarte ikke å finne personen.

Grovt tyveri

ARENDAL: En bolig på Stoa hadde sent tirsdag kveld besøk av ubudne gjester. Vinduet ble brutt opp og tyven(e) stakk av med en playstation2 og et stereoanlegg. Ingen er pågrepet for forholdet.

Basketak i Risør-familie

RISØR: En 19 år gammel gutt gikk fra forstanden og havnet i basketak med sine to foreldre hjemme i boligen i Risør natt til onsdag. Det begynte som en krangel, men endte til slutt i et fysisk basketak, og politiet ble derfor tilkalt.

— Ingen er skadet. Gutten har vært veien om lege og ble vurdert til at vi kunne sette han i arresten over natten, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Vidar Neset.

Moped stjålet

VEGÅRSHEI: Det har vært innbrudd i kjelleren i en bolig på Vegårshei i løpet av natt til onsdag. En blå Furia moped med kjennemerke: PS8725 ble stjålet. I tillegg tok noen seg inn i bilen som sto parkert utenfor boligen.