**SONGDALEN: To til sykehus og én i arrest etter biljakt

23.20:** En politibil krasjet i en personbil under politijakt i Songdalen sent mandag kveld. To personer som satt i bilen politiet forfulgte ble skadet, én av dem alvorlig. En tredje person som var i bilen er innsatt i arresten. Les mer i egen sak En politibil som var på vei for å avskjære bilen som ble forfulgt av politiet, kjørte i grøften. Les mer her.

**FARSUND: Tre i veibanen

04.04:** Det ble meldt om et tre i veibanen på fv 43, øst for Farsund. Veitrafikksentralen ble varslet.

**LILLESAND: Baby til legevakt etter utforkjøring

08.56:** Les mer i egen sak

Det har vært en travel dag for brøytemannskapet i Kristiansand. Her ryddes et fortau i Vågsbygd. Foto: Birgitte Vaksdal

**TVEDESTRAND: Vogntog sperrer kjørefelt på E 18

09.56:** På E 18 mellom Tvedestrand og Songe står et vogntog og spinner. Vogntoget sperrer et kjørefelt. Bilberging er bestilt. **AGDER: Klager til politiet fordi det snør

10.23:** Folk ringer politiet og klager på at det snør, at de kommer for sent til jobben, at de ikke får avisen og så videre. Disse meldingene blir ikke prioritert.

**KRISTIANSAND: Full mann laget bråk på UiA

10.10:** En beruset mann ble innsatt i arrest etter å ha hylt og skreket på universitetsbiblioteket. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelser.

IMG_8023.jpg Foto: Birgitte Vaksdal

KRISTIANSAND: Bilbrann på Lund

11.12: Politi og brannvesen rykket ut da det ble meldt om bilbrann i Kongsgård Alle på Lund. Bileier klarte å slukke brannen selv med pulverapparat. — Jeg satt meg i bilen og kjørte 20 meter da jeg merket røyklukt. Plutselig kom det flammer fra det elektriske anlegget. Jeg er glad jeg fikk slukket det raskt, sier bileieren til Fædrelandsvennen. Episoden skjedde 50 meter fra Kongsgård skole. **RISØR: Bil av veien

12.38:** En bil kjørte av veien ved Bossvika i Risør. Den kvinnelige sjåføren slapp fra uhellet uten fysiske skader, men var litt sjokkert etterpå. Politiet kjørte til stedet for å bistå.