**GRIMSTAD: Uten førerkort

00.55:** Politiet får melding om mulig promillekjøring fra Grimstad i retning Kristiansand. Bilen stanses, og føreren er edru, men uten gyldig førerkort. Føreren, en mann født i 1952, anmeldes for dette.

**MANDAL: Stjal bil

00.55:** Politiet pågriper to menn på Solhøgda i Mandal. De to, født i 1989 og 1963, pågripes for bilbrukstyveri. En stjålet bil med falske skilt tauet inn, og begge de pågrepne ble kjørt arrest.

**KRISTIANSAND: Beruset person falt

04.30:** Politiet finner en overstadig beruset person som har falt og slått seg i Granliveien. Personen kjøres til legevakta for behandling av mindre skader.

**KRISTIANSAND: Kvinne knivstukket

05.00:** Les hele saken her.

**KRISTIANSAND: Kollisjon ved Kjevik

06.23:** Les hele saken her.

**FROLAND: Branntilløp i enebolig

10.00** : Det skal ha vært tilløp til brann i en enebolig i Froland i løpet av natten. Huseier skal ifølge politiet selv ha slukket brannen. Det er meldt om minimale røykskader, og politiet opplyser at det nå blir en forsikringssak.

**KRISTIANSAND: Brudd på besøksforbud

11.02:** Person brøt besøksforbudd ovenfor annen person. Mistenkte ble pågrepet for det samme i går, og er derfor innbrakt i arrest.

**FLEKKEFJORD: Ordensforstyrrelser

12.02:** Politiet rykket ut til Flekkefjord sykehus etter melding om ordensforstyrrelser. Personen hadde forlatt stedet før politiet ankom. Den mistenkte skal ha knust et bilvindu på sin vei vekk. En liten time senere melder politiet at mistenkte er pågrepet og kjørt til Flekkefjord politistasjon.

**KRISTIANSAND: 19-åring bortvist

13.10:** Politiet rykket ut etter melding om en 19-åring som hadde kastet opp på Biblioteket og nektet å gå. Politiet bortviste mannen, mens andre måtte ta vaskejobben.

**GRIMSTAD: Trusler mot NAV-ansatte

15.12:** Les mer i egen sak

**KRISTIANSAND: Trafikkulykke på glatta

17.15:** Les mer i egen sak

**KRISTIANSAND: Superspeed-passasjer tatt med nark

17.20:** Politiet har innbrakt en person som kom i land med Superspeed. Personen ble kontrollert av Tollvesenet og var i besittelse av mindre mengder narkotika.

**KRISTIANSAND: Ringte inn falsk nødmelding

20.38:** En person anmeldes for å ha ringt inn falsk nødmelding til AMK, og oppgitt falsk personalia til politiet. Vedkommende er innbrakt i arresten.