– Det er en veldig tung dag i dag, og vanskelig å beskrive følelsen. Vi har ikke lykkes.

Det sier butikkansvarlig Anja Hallberg ved Alt mulig butikken til Vennesla Tidende. Tirsdag kom kundene til stengte dører og en plakat som fortalte at butikken holdt stengt i dag.

Butikkansvarlig Anja Hallberg synes det er trist at Alt Mulig butikken stenger dørene for godt. Foto: Odd-Inge Rønning Uleberg

De fire ansatte i butikken mister dermed jobbene sine.

Forsøkte endringer

Men den velkjente butikken åpner ikke dørene igjen. Det bekrefter Hallberg ovenfor lokalavisen.

– Det har ikke gått rundt for oss. Økonomien har ikke strukket til til tross for at vi i fjor gjorde mange nye tiltak. Vi fikk nye varegrupper, endret priser og forlenget åpningstider til klokken 19.00 i høst. Vi tjente ikke nok på det, sier Hallberg.

Tradisjonsrik butikk

I 22 år ble butikken drevet under det samme navnet av Rolf Dale. Men sommeren 2013 solgte han sitt livsverk til Anja Hallberg og startet selv en dyrebutikk i Vennesla sentrum.

LES OGSÅ: Kremmeren i alt mulig gir seg

Hallberg, som tidligere drev Nille-butikken i sentrum, hadde først planer om å pusse opp og fornye Alt Mulig butikken. Nå gikk det istedet andre veien.

– En av grunnene til at vi ikke ønsker å satse videre, er at butikkene i sentrum ikke greier å bli enige om felles åpningstider. Vi er også spent på handelen når det i framtida kommer et kjøpesenter i den andre enden av gågata, sier hun til Vennesla Tidende.