**KRISTIANSAND: Slagsmål

00.30:** Det ble meldt om slagsmål og bråk ved en bygård i sentrum. Politiet kjørte til stedet og bortviste tre personer.

**KRISTIANSAND: Bråk på gatekjøkken

01.02:** En 40 år gammel mann laget bråk på et gatekjøkken i sentrum. Politiet ga ham et muntlig pålegg og bortviste ham fra stedet.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra toget

01.21:** En beruset kvinne ble bortvist fra toget da det kom til Kristiansand etter å ha vært til sjenanse for andre passasjerer.

**KRISTIANSAND: Tatt med narko

00.48:** En mann ble pågrepet av politiet i sentrum. Han var i besittelse av mindre mengder narkotika.

**ARENDAL: Festbråk holdt naboer våkne

03.26:** Det ble meldt om smell og støy fra en fest i en bolig i Rykene. Bråket gjorde at naboer ikke fikk sove. Politiet kjørte til stedet, og bråket ble avsluttet.

**KRISTIANSAND: MC-tyveri

08.07:** En rød Peugeot lett MC med registreringsnummer AB8670 er meldt stjålet fra Kobberveien i løpet av de siste to døgn.

**TVEDESTRAND: Vinglete kjøring med varebil på tilhenger

08.50:** Politiet ble varslet om at en bil med tilhenger kjørte vinglete ved Fianesvingen på E 18 . Bilen, som hadde en varebil på tilhengeren, ble kontrollert av politiet. Føreren av bilen er en 47-åring fra Stavanger. Vedkommende blir anmeldt for overvekt og kjøring uten gyldig førerkort. Bilen ble parkert og ilagt kjøreforbud.

**KVINESDAL: Innbrudd i båt

10.20:** Det ble meldt om innbrudd i en båt i Feda i Kvinesdal. Det er stjålet ekkolodd og kartplotter. Andre som opplever det samme bes melde dette til lensmannen.

**KRISTIANSAND: Mann tok snarvei gjennom tunnel

10.23:** Politiet fikk melding om at en gammel mann gikk til fots i Oddernestunnelen. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Mann i tunnel 2

11.02:** Politiet fikk melding om at en eldre mann gikk vestover i Baneheitunnelen. Det har oppstått flere farlige situasjoner. Les mer her.

**KRISTIANSAND: Innbruddsraid i hytter

11.28:** Les mer i egen sak

**ARENDAL: Utforkjøring

12.22:** En enslig bil kjørte av veien ved Stoa. Ingen personskade.

**LILLESAND: Biltyveri

11.45** : En Audi er meldt stjålet fra Lillesand. Gjerningsmannen var kjent for politiet, og bil og mann ble stanset på Hånes i Kristiansand. Mannen blir fremstilt for lege og blodprøvetaking. Han mistenkes for kjøring i påvirket tilstand.

**KRISTIANSAND: 23 tatt av UP i Vågsbygd

13.50:** Utrykningspolitiet avholdt trafikkontroll på Vågsbygd ringvei, like ved Karuss. 19 førere ble bøtelagt for fartsovertredelser og fire for beltegebyr. Høyeste fart som ble målt var 84 km/t i 50-sonen.

**GRIMSTAD: Mistet campingvogn i fart

14.03:** Les mer i egen sak.

**FLEKKEFJORD: Kjørte av veien etter kollisjon

14.07:** Les mer i egen sak.

**MANDAL: Melding om røyk fra båt, viste seg å være vannsprut

15.49:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Mann gikk på E 18

15.45:** Politiet mottok flere meldinger om en person som gikk på E 18 ved Vige. Mannen ble geleidet inn på gangsti av politiet.

**ARENDAL: Røykutvikling fra bil

16.05:** Brannvesen og politi rykket ut etter melding om røykutvikling fra en bil ved Longum Park. Det viste seg at røyken skyldtes damp fra snø på bilens radiator.

**VENNESLA: Stjålet moped

16.10:** En moped av modell Yamaha Jog R med registreringsnummer PU7371 er meldt stjålet fra Vikeland. Tyveriet skal ha skjedd i løpet av dagen.

**KRISTIANSAND: 30 forelegg og ett førerkortbeslag

14-18:** Utrykningspolitiet avholdt en fire timers fartskontroll på riskvei 9 ved Mosby. 30 bilister fikk forenklet forelegg for ulovlig høy fart, og en bilist fikk førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt i 78 kilometer i timen i en 50-sone.

**FROLAND: 15 tatt i fartskontroll

15-18:** UP avviklet fartskontroll i 50-sona på Hynnekleiv. 15 bilister fikk forenklede forelegg for høy fart, og den høyeste farten som ble målt var 74 kilometer i timen.

**KRISTIANSAND: Vekter stoppet tyv

20.07:** En vekter stoppet en butikktyv på Sørlandssenteret. Politiet kjørte til stedet for å sjekke tyvens personalia.

**VEGÅRSHEI: Mistanke om påvirket kjøring

20.45:** En 39 år gammelo mann er mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand. Politiet har tatt midlertidig beslag av mannens førerkort.