BODØ/GLIMT– START 2-1 (1-1):

— Vi flyttet beina fort nok. Vi klarte ikke å opptrekollektivt nok i 2. omgang, sier Start-trener Mons Ivar Mjelde til C More etternok et tap – Starts femte for sesongen.

For de hang ikke sammen i det hele tatt, hvert fall ikkeetter pause. Da ble forsvaret nærmest avkledd av Glimts raske angrepsrekke.

- For god til å spille i eliteserien

Papa «Badou» Ndiaye fikk lov til å gjøre akkurat som hanville. Det var han som hadde forarbeidet til begge Glimts mål, som bleekspedert i mål av Abdurahim «Ibba» Laajab.

— Ndiaye herjet med oss i dag. Han er en av de bestespillerne i eliteserien, sier Mjelde.

— Jeg har sagt det før: Badou er altfor god til å spille ieliteserien. Men vi er veldig glad for at vi fortsatt har ham i klubben, sierGlimt-trener Jan Halvor Halvorsen, som i to og et halvt år var trener i Startrundt årtusenskiftet.

Omdiskutert avblåsning

Men det var Start som tok ledelsen. Glenn Andersen stangeten dødball fra Zlatko Tripic i hjørne. Gleden varte ikke så lenge da Laajabutlignet fem minutter etter – rett før pause.

Med kvarteret igjen, på stillingen 1-1, trodde alleStart-spillerne at de hadde tatt ledelsen. Nok en gang var det et frispark fraTripic som ble headet i mål, denne gang av Markus Berger. Denne gang haddedommer Svein Erik Edvartsen blåst for en kollisjon mellom Babacar Sarr og enGlimt-forsvarer. Tv-bildene viser at Sarr ble dyttet inn i motspilleren.

— Det virket som at dommeren hadde bestemt seg for noe påforhånd. Jeg kan ikke se at det skjer så mye, og det er sørgelig. Det føyer seginn i rekken situasjoner som ikke går vår vei, sier Mjelde.

Dermed fortsetter Start sin svake form i serien. Etter deførste fire kampene, som endte med sju poeng, har Start kun to poeng på desiste seks kampene. Søndag tar sørlendingene imot Odd på Sparebanken Sør Arena.