**FLEKKEFJORD: Kjøring uten gyldig førerkort

00.54:** En 17 år gammel gutt ble tatt for å kjøre uten gyldig førerkort.

**ARENDAL: Prøvde å stikke fra politiet

02.05:** En stjålet bil med falske skilter forsøkte å stikke fra politiet, men ble stanset etter kort tid. Flere stjålne skilter ble funnet. En mann (40) ble fremstilt for blodprøve og legesjekk, fikk førerkortet beslaglagt og satt i arresten.

**ARENDAL: Kjøring i ruspåvirket tilstand

03.11:** To personer ble stanset i kontroll. Fører av bilen var påvirket og fremstilles for blodprøve, hadde heller ikke førerkort. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Slått ned

04.00:** To personer møter på politivakten, hevder de ble slått ned på utested. Begge ble kjørt til legevakten for sjekk. Forholdet anmeldes og etterforskes.

**KRISTIANSAND: Kjørte i hverandre

10.22:** To biler kjørte i hverandre på Oddernesbrua på E 18. Ingen personer ble skadet i uhellet, men en patrulje dro til stedet og bisto partene med utfylling av skademelding.

**RISØR: To til sykehus etter kollisjon

16.33:** Les egen sak.

**GRIMSTAD: Kjørte vinglete

16.36:** Politiet fikk melding om at en bil kjørte vinglete. Føreren ble funnet i sin bolig. Han forsøkte å stikke av, men ble pågrepet like etterpå. Mannen ble tatt blodprøve av.

**KRISTIANSAND: Bilfører påvirket av hasj

18.30:** En bil ble stanset. Både fører og passasjer var påvirket av hasj. Begge ble anmeldt og tatt blodprøve av. Både fører og passasjer er 28 år og kommer fra Kristiansand.