**BIRKENES: Utbrent bil

07.05** fikk politiet melding om en utbrent bil i Birkenes. Politiet reiste ut til stedet, og det viste seg at bilen var en BMW, som var blitt meldt stjålet 09.februar i år.

**TVEDESTRAND: Grovt tyveri fra skole

10.24** fikk politiet melding om grovt tyveri fra Tvedestrand videregående skole. Operasjonsleder vet ikke hva som er blitt stjålet, men politiet i Tvedestrand har vært på skolen og undersøkt hendelsen.

**LILLESAND: Personbil kjørte i trailer

12.20** fikk politiet melding fra en lastebilsjåfør som hadde blitt påkjørt av en personbil. Personbilen forsvant fra stedet, og politiet har ikke funnet verken bil eller sjåfør. Forholdet blir mest sannsynlig anmeldt.

GRIMSTAD: Mopedtyveri

Politiet fikk melding om at en Suzuki moped med kjennemerke PT9230 er blitt stjålet i løpet av døgnets første ni timer. Tyveriet skjedde fra Opplandsveien i Grimstad.

RISØR: Ulovlig kjøring

18.50: En firehjuling kjører ulovlig ved Risør barneskole. Politiets mannskapet øst i Aust-Agder rykker ut, men sjåføren er kjapt borte.

**KRISTIANSAD: Uten førerkort

21.07:** Politiet stoppet en bil som kjørte uten gyldig førerkort. Føreren anmeldes for forholdet.

BIRKENES: Syklist trynet

En kvinnelig syklist på tur sammen med ektemannen gikk på tryne i nærheten av kirka på Birkeland. Kvinnen trengte legehjelp. Ambulanse fra Lillesand og ambulansehelikopter fra Arendal rykket ut, og kvinnen ble fløyet til akuttmottaket ved Sørlandet sykehus Kristiansand.

IVELAND: Trafikkulykke

21.44: Bil havnet i grøfta. Les mer i egen sak.