Les også: Her krøp tyvene inn i parfymeriet

GRIMSTAD: — Dette har tydeligvis vært populært, for vi har solgt masse varer i det siste, humrer Thorbjørn Skallebarg, innehaver av Odden parfymeri i Grimstad.

Verdier for halvannen million

— Vi har fått tilbake omtrent to tredjedeler av varene som til sammen har en utsalgsverdi på om lag halvannen million, forteller Skalleberg, som regner med å fortsette salget over helgen og ut i neste uke. – Nå er det jo nattåpent i Grimstad i dag også regner jeg vel med at vi vil gå tom for varene litt ute i neste uke, men vi fortsetter å selge for halv pris helt vi går tomme, forsikrer han.

Ble tatt på Østlandet

Fvn.no kunne i høst melde om at parfymeriet hadde blitt utsatt for et nøye planlagt ran, hvor tyvene hadde tatt seg via et luftevindu i butikken og det så ut som om de også visste hva de ville ta.

— De hadde tydeligvis orientert seg godt og visste hvor alle ting var og var veldig merkebevisste da de stjal, de tok bare de dyreste gjenstandene, sier Skalleberg.

Videre forteller han at varene ble tilbakelevert av politiet i Drammen.

— Det ble tidlig oppdaget hvem det var som stjal varene, noen østeuropeere ble tatt på Østlandet et sted hvor de forsøkte å selge dem, så da ble varene tilbakelevert til oss av Drammen Politidistrikt.