Her kan du lese hva som skjedde før midnatt.

**GRIMSTAD: Slåss på fest

00.12:** Politiet får melding om slåssing på en såkalt Facebookfest. En 19 år gammel mann fra Froland blir av flere andre utpekt som gjerningsmannen. En 21-åring fra Setesdal blir sendt til sykehus for sjekk av flere kutt.

**KRISTIANSAND: Slo kjæresten

00.30:** Melding om bråk ved Møllepuben. Politiet rykker ut og tar med seg en mann som de setter i arresten. Puben opplyser at den mistenkte mannen blant annet skal ha slått til kjæresten sin.

**ARENDAL:Voldelig kvinne

00.47:** Melding om slåssing utenfor Fishermans pub, men situasjonen er uklar. En 21 år gammel mann blir kjørt til legevakten for sjekk. Han har vondt etter at han skal ha blitt slått eller sparket av en 30 år gammel kvinne. Operasjonsleder Frank Solås opplyser at saken muligens vil bli anmeldt i etterkant.

**GRIMSTAD: Demonstrativ drikking av brennevin

01.03:** En 19-åring fra Kristiansand stiller seg opp fremfor en politipatrulje og drikker en flaske brennevin. Dermed blir han tatt med i arresten og anmeldt.

**ARENDAL: 21-åring laget bråk

01.21:** Politiet kommer til Fishermans pub der en 21-åring er involvert i bråk. Vedkommende blir tatt med i arresten.

**KRISTIANSAND: Spyttet i ansiktet

02.00:** En 26-åring fra Kristiansand krangler med dørvakten på Harveys og spytter en annen person i ansiktet. 26-åringen blir anmeldt og tatt med i arresten.

**MANDAL: Slåss i Store Elvegata

02.03:** En 21-åring fra Marnardal og en 17-åring fra Øyslebø braker sammen i Mandal. Politiet får kontroll på dem og begge blir anmeldt.

**ARENDAL: Slått ned

02.15:** En 33 år gammel mann fra Arendal blir slått ned på Fishermans pub. Han blir tatt med til sykehus, men operasjonsleder Frank Solås vet ikke hva slags skader han har. Den mistenkte gjerningsmannen er 19 år og kommer fra Arendal.

**FLEKKEFJORD: Slo ned to hotellgjester

02.46:** En 20-åriing fra Flekkefjord sitter og snakker med to personer på Maritim hotell. Noe må ha provosert mannen, for plutselig slår han til begge slik at de får mindre skader og kutt. Ofrene er henholdsvis 32 og 35 år fra Åna Sira. 20-åringen erkjenner volden og blir kjørt hjem, med pålegg om å holde seg borte fra sentrum.

**GRIMSTAD: Tyveri fra garasje

09.44:** Melding om at noen i løpet av natta har tatt seg inn i en garasje og stjålet en eldre bordsag og en blå kompressor. Det er ingen mistenkte i saken.

**MANDAL: Brann i frityrgryta i Mix kiosken

12.27:** Brannvesen og politi rykker ut til Mix-kiosken i Store Elvegate. Det er brann i frityrgryta, som blir slukket.

**BIRKENES: Trafikkulykke på Vassbotn

16.22:** Se egen sak

**KRISTIANSAND: Mistet lappen på Varoddbrua

16.44** : Utrykningspolitiet tråler E 18 mellom Bjørndalssletta og Rona. Dagens største fangst ble en mann på 39 år fra Kristiansand, som fikk bilen opp i 118 km/t i 80-sonen på Varoddbrua, mens han hadde en av utrykningspolitiets uniformerte biler bak seg.

**MANDAL: To på grunn utenfor Sjøsanden

17.20:** En fritidsbåt med to personer om bord gikk på skjær utforbi Sjøsanden. Politiet varslet Hovedreningssentralen på Sola. Redningsskøyta Hvaler assisterte og brannvesenets båt rekvirert. — De har nok bommet på navigeringen, men kom seg av for egen maskin og uten lekkasje, opplyser redingsleder Cecilie Øversveen på Sola.

**FROLAND: Stjålet bil

18.00:** Stjålet bil på Fjordingen i Froalnd. Audi A4 med registreringsnummer DK26365. Bilen er stjålet natt til søndag.