— Eierne svarte med å tilby henne et gavekort på 160 kroner, sier jentas far, Arvid Gundersen.

20-åringen ønsker at faren skal stå fram for henne i denne saken.

Ødelagt solseng

Der var litt over klokken 18 søndag kveld at datteren skulle ta en soltime. Solsengen i den første båsen hun gikk inn i var ødelagt. Det beskyttende pleksiglasset som også fungerer som et håndtak lå knust over selve solsenga. Men i nabobåsen så alt ut til å være i orden.

— Hun puttet på penger og gjorde seg klar til å sole seg. Da hun skulle ta ned lokket med lysrørene, løsnet plutselig hele dekselet. Hun fikk det rett over seg, mens noen ledninger hang løse i lufta, sier Gundersen

Over ti kilo tungt

20-åringen brukte noen minutter på å frigjøre seg fra det drøyt ti kilo tunge dekselet og lokket med lysrørene. Hun pådro seg ikke noen særlige skader, men var redd for at et par ledninger som hang i løse lufta kunne være strømførende.

— Da vi kom hit, ringte vi til et nummer som står oppført i solstudioet. Vi fikk beskjed om at noen skulle komme om ti minutter. Vi har ennå ikke hørt noe. Datteren min fikk beskjed om at hun kunne sende en sms til et nummer så skulle hun få 160 kroner på et kort som hun kunne benytte på solstudioet, sier faren oppgitt til Fædrelandsvennen søndag kveld.

- Forferdelig dårlig

Dekselet som falt over 20-åringen er tapet rundt den ene skruen, noe som tyder på at dekselet har løsnet tidligere.

— Dette er bare forferdelig dårlig. Det blir nok lenge til noen av oss drar hit igjen, sier Gundersen.

Det lyktes ikke Fædrelandsvennen å komme i kontakt med innehaveren av solstudioet søndag.