KRISTIANSAND: Politiet pågrep en person i Henrik Wergelandsgate i Kristiansand klokken 01.47. Han var i besittelse av narkotika.

— Vi pågrepe en mann som var i besittelse av noen narkotiske piller, dermed gjennomførte vi en rutinesjekk av boligen til vedkommende. Her ble det gjort nye funn av narkotika. I tillegg ble fire personer til pågrepet i leiligheten, alle for besittelse, forteller Osaland.

Totalt beslagla politiet 18 gram Marihuana og 15 gram Amfetamin.

**FARSUND: Festbråk

23.30:** Politiet fikk melding om festbråk i Vanse, men da patruljen kom til stedet hadde det roet seg ned.

**KRISTIANSAND: Brukte "blålys"

23.50:** En mann blir stoppet på Varoddbroa i Kristiansand etter å ha kjørt fort med bil, og brukt noen som kunne minne om blålys på bilen.

— Mannen fikk et forenkla forelegg for fartsovertredelsen, og blålysene ble destruert, sier operasjonsleder, Hans Petter Osaland, ved Agder politidistrikt.

**GRIMSTAD: Sønn i arresten

00.04:** - Vi fikk melding fra en adresse på Fevik og måtte hente en overstadigberuset sønn, i huset. Mannen på 27 år, fikk overnatte i arresten.

**KRISTIANSAND: Restaurantbråk

00.05** : Politie får melding fra Både Og, om at vaktene tatt hånd om en som laget bråk. Mannen ble bortvist fra stedet.

Les også: Stakk av fra politiet

**KRISTIANSAND: Truet vakten

01.00:** En 18-åring ble hentet av politiet, etter å ha truet vaktene på Club Leopold. Mannen ble satt i arresten.

**ARENDAL: Slått ned

01.13** : - Vi fikk melding om at en mann var blitt slått ned i Arendal sentrum. Da vi kom til stedet var gjerningsmannen forsvunnet, så vi må avvente og se hva fornærmede gjør, sier Osaland.

**ARENDAL: Urinerte på politibil

01.24:** En 28-åring valgte, etter en fuktig kveld i Arendal, å urinere på en politibil. Mannen ble anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Kjørte i snøfonn

02:00:** En utenlandsregistrert bil kjørt inn i ei snøfonn i Arendal.

— Det viste seg at føreren av bilen, en mann fra Litauen, var beruset. Mannen nektet for å ha kjørt bilen, men vi har flere vitner som bekrefter at han kjørte, forteller operasjonsleder.

Bilen ble tauet vekk og sjåføren ble dimittert etter å ha avlagt blodprøve.

**GRIMSTAD: Slåsskamp på privatfest

02.12:** En mann ringte politiet etter at det brøt ut full slåsskamp på en fest på Fevik. To politipatruljer ble sendt til stedet, og fikk roet ned kamphanene.

**MANDAL: Ruteknusing I

02.12:** En mann ble pågrepet for ruteknusing på Herr Redaktør i Mandal. Mannen skal også ha knust ruter på Amfi i Mandal. Han blir siktet og måtte overnatte i arresten.

**KRISTIANSAND: Ruteknusing II

02.15:** Politiet fikk melding om at noen hadde knust et vindu og laget bråk på Rosa Panter i Vestre Strandgate i Kristiansand. Personen hadde løpt fra stedet, men politiet vet hvem han er og avventer anmeldelse.

**GRIMSTAD: Banket av stefar

02.21:** En mann på 20 år kom hjem til sin mor og hennes nye kjæreste. Det endte med et mulig nesebrudd.

— En 59 år gammel mann ble satt i arresten etter å ha slått stesønnen. 20-åringen har fått et kutt over øyet, og muligens brukket nesen, sier operasjonsleder.

**VENNESLA: Full mann på toget

02.41:** Politiet ble tilkallet av personalet på jernbanestasjonen i Vennesla. De hadde en overstadig beruset mann på toget østover, som de ville ha av før de kjørte videre.

— Politiet pågrepe en veldig beruset mann på toget. Mannen fra Rogaland våkner vel snart i drukkenskapsarresten, sier Osaland.

**KRISTIANSAND: Kjørt hjem

02.51:** Politiet måtte ta hånd om en jente utenfor Club Leopold.

— Vi fikk telefon fra venner av jenta, hun hadde sagt hun ville prøve å ta livet av seg. Politiet fikk ta i henne og kjørte henne hjem til foreldrene. Det kan virke som om det hele var litt overdrevet, sier Osaland.

**ARENDAL: Urinering

02.59:** En person ble tatt for urinering på offentlig sted i Arendal.

— Det ble skrevet ut et forelegg på 4000 kroner, så dette var en dyr affære, sier operasjonsleder.

**KRISTIANSAND: Knust inventar

03.19:** - Vi fikk melding om at sønn i huset, på en adresse i Kristiansand, hadde knust inventaret der, etter en fest som utartet. Det hele roet seg da politiet kom, og ingen blir anmeldt, sier Hans Petter Osaland.

KRISTIANSAND: Påtente postkasser

09.46: Flere postkasser ble tent på og ramponert i Dønnestadveien i løpet av natta. - Vi venter en anmeldelse, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland.

VEGÅRSHEI: Til legevakt etter utforkjøring

10.05: En bil med to personer kjørte av veien på Ubergsmoen. Ingen andre biler var involvert, og utforkjøringen skyldes antagelig sykdom eller et illebefinnende. Fører ble brakt til legevakten i Arendal. Operasjonsleder vet ikke noe mer om skadeomfanget.

SØGNE: Kjørte av veien

11.26: En kvinne kjørte utfor på Gamle Søgnevei mellom Brennåsen og Tangvall. Hun tok seg selv til helsesenteret på Tangvall, og meldte om hendelsen derfra. - Hun var ganske forslått, sa hun, opplyser Hans Petter Osaland. Kvinnen er nå under behandling.