**KRISTIANSAND: Kranglete 20-åring

23.25:** Politiet får melding om at det er et voldsomt bråk på en adresse i Torridalsveien i Kristiansand. Flere naboer ringer inn og klager. En 20 år gammel mann fra Kristiansand har slått seg fullstendig vrang. 20-åringen hadde knust noen vinduer, i tillegg til at han holdt et voldsomt leven for nabolaget. Da politiet kommer til stedet viser det seg at 20-åringen har kuttet seg litt, og han blir sendt til sykehuset i ambulanse. To politibetjenter følger etter ambulansen. Vel fremme ved legevakten forsøkte bråkmakeren å stikke av gårde, men han ble raskt innhentet av de to politibetjentene. 20-åringen ga seg allikevel ikke, men da politibetjentene sprutet litt pepperspray på kristiansanderen, så kastet han inn håndkledet. Etter behandling på legevakten ventet en natt i arresten for 20-åringen.

**ARENDAL: Mopedbrann

23.53:** En moped står i full fyr utenfor innkjørselen til Agder Singel & Sand på Stoa i Arendal. Det viser seg etter hvert at det er en minimoped som har blitt slukt av flammene. Det er ingen personer i området da politiet ankommer stedet. Politiet har forsøkt å undersøke hvorvidt mopeden er stjålet, men har ikke lyktes i å finne ut av det ennå.

**TVEDESTRAND: Bilbrann

01.19:** Politiet får inn melding om bilbrann på veien mellom Holt og Stengereid. En bil står i full fyr, men det er inge person på stedet. Politiet vil gjøre tekniske undersøkelser av bilen.

**ARENDAL: Narkotikabesittelse

01.33:** En patrulje i Arendal kommer over to personer som er i besittelse av litt amfetamin og noen piller. Det to blir pågrepet og kjørt til arresten. Da politiet undersøker saken videre, blir de ledet til en adresse som blir ransaket. På adressen blir det pågrepet en tredje person. De tre pågrepne er alle arendalitter.

**GRIMSTAD: Promillekjøring

01.36:** En politipatrulje stopper en bilist på riksvei 407 i Grimstad ved avkjøringa til Kroken. Bilisten, en 46 år gammel mann fra Grimstad, mistenkes for promillekjøring, og ble pågrepet for å få tatt de nødvendige prøver.

VENNESLA: Forsøkte å sette fyr på gasstank

KRISTIANSAND: Skadeverk på moped

07.04: Politiet mottar en telefon hvor innringer sier han har kommet over en person som gjør skadeverk på vedkommende sin moped i Tollbodgata. Innringer tar tak i personen og holder han der til politiet kommer. Gjerningsmannen er 18 år gammel og kjenning av politiet. Han blir satt i arresten og vil bli avhørt senere i dag.

**GRIMSTAD: Førerkortbeslag

10.35:** Utrykningspolitiet var vitne til en fartsfylt bilferd da de var på ferde på Omre. En bilist ble tatt med en gjennomsnittsfart på 144,33 kilometer i timen. Han har fått lov til å avlevere førerkortet, og må belage seg på å benytte kollektivt fremkomstmiddel i fremtiden.

**KRISITANSAND: Nektet å stoppe for politiet

11. 50:** En bil nektet å stoppe da en politipatrulje ville stoppe den for kontroll. Vedkommende kjørte fra politiet, og i Hannevika kjørte bilen mot kjøreretningen. Klokken 12. 40 ble bilen funnet forlatt. Politiet har fått gjenkjenning på eier, fører og passasjer som vil bli fulgt opp med anmeldelser i ettertid. Mistenkte er en 36 år gammel mann som er bosatt i Kristiansand.

ARENDAL: Stjålet båt

13.24: Politiet får inn melding om en båt som har blitt stjålet på Strømmen i løpet av de siste dager. Båten er av typen Sørspeed, og har en Yamaha motor med 9,9 hester. Registreringsnummeret er OP9820.