**KRISTIANSAND: Trailerpåkjørsel ved Sørlandssenteret

09.59:** En trailer skal ha kjørt i en personbil i barstølveien ved Sørlandssenteret, og deretter bare kjørt. Ingen personer skal ha blitt skadet, men hele den ene siden av personbilen er skadet. Politiet etterlyser sjåføren av traileren.

**RISØR: Innbrudd i bilverksted

09.19:** Det ble meldt inn om innbrudd i et bilverksted på Sauvika i Risør. Politiet rykket ut på stedet. Hva som er blitt tatt er fremdeles ukjent.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i flyhangar

11.12:** Melding om innbrudd i Agderfly på Kjevik. PC ogprosjektor er stjålet, men operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistriktvet ikke i hvilket tidsrom tyveriet skal ha skjedd.

**ARENDAL: Trafikkulykke ved langs Kystveien

14.38:** Les egen sak

**LYNGDAL: Innbrudd hos Filadelfia

14.49:** Politiet har åstedsundersøkelse i Filadelfia hvor detmellom søndag og mandag har vært innbrudd. Uvedkommende har knust et vindu ikjelleren og brutt opp skap i kiosken, men det ser ikke ut som om at noe erstjålet.

**KRISTIANSAND: Arbeidsulykke i Dalaneveien

19.22:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Mopedvelt i Hellemyrbakken

19.37:** En moped velter ved Hellemyrbakken. Sjåføren blirtatt med til legevakten, men har bare skrubbsår og blir sendt hjem igjen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i Døveforeningens hus

20.44:** Melding om innbrudd i Døveforeningens hus ved Dvergsnes.Noen har knust glasset i inngangsdøra, men det er foreløpig ikke klart om noeer stjålet.