MANDAL: Arbeider skadet hånda

**SONGDAL: Stjal fra bolig

11.26** Noen har stjålet en lommebok og en Nokia-telefon fra en bolig på Finsland. Det er ikke tegn til innbrudd. Trolig har døra stått åpen. Det er uklart om saken anmeldes.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

12.27:** En mann i 40-årene ble innbrakt etter at han skal ha slått til en av beboerne ved Hovedgårdstunet i Vågsbygd. Politiet avventer anmeldelse i saken.

**FLEKKEFJORD: Innbrudd

13.37:** I løpet natten ble det stjålet verktøy fra en konteiner på Drangeid. Blant det som ble stjålet var en elektrisk drill.

**LILLESAND: Stjålet bil

15.30:** Ble politiet kontaktet av en person som hadde blitt frastjålet bilen fra Esso i Høvåg. Bilen er en grønn Mitsubishi Pajero.

**LILLESAND: Innbrudd

17.06:** Fikk politiet melding om innbrudd i Høvåg. Da huseieren kom hjem var inngangsdøren brutt opp og huset endevendt. Politiet har vært på stedet og gjor en åstedsundersøkelse.

**GJERSTAD: Vinglete kjøring

17.55:** En bilist meldte fra om vinglete kjøring. Litt senere kom det en melding om at bilen hadde meid ned et skilt og havnet i grøfta. Det viste seg at et dekk hadde punktert. Alt sto bra til med føreren, som ble bistått av politiet.

ARENDAL: 18-åring skadet i kollisjon

**KRISTIANSAND: Leteaksjon

19.10:** Ble en beboer på Kløvertun meldt savnet. Politi og frivillige mannskaper deltok i søket før mannen ble funnet gående ved Timenes-krysset like før klokken 21.30. Mannen bor på østsiden av byen og var da kommet halvveis hjem. Han var i god form, men ganske våt etter å ha gått i øsende regnvær.