KRISTIANSAND: Den siktede er i en slik situasjon at dette har vært nødvendig, får Fædrelandsvennen opplyst.

I Kristiansand tingrett ble den siktede i dag varetektsfengslet for fire uker uker siktet for forsettlig drap. Tingretten avsa kjennelse for at 21-åringen skal holdes i isolasjon, og at han ikke skal ha adgang til å lese aviser. Det er også brev— og besøksforbud.

Politiet fortsetter etterforskningen på bred basis ved å avhøre personer som hadde kontakt med Constanza «Connie» Hernandez før hun ble drept. Dessuten avhøres også de som var på vorspielet i Østerveien 45, og de som kom til og fant henne, og andre som var på vei tilbake til boligblokka for å gå på nachspiel. Noen kriminaltekniske undersøkelser gjenstår også, blant annet av bilen som den siktede kjørte med fra Østerveien til Vige natt til søndag.

— Ut fra det den siktede foreløpig har forklart, og ut fra hans manglende hukommelse knyttet til selve drapshandlingen, vil det være naturlig at politiet kommer til å begjære en judisiell observasjon av den siktede, opplyser politiinspektør Nils Anders Grønås i Agder politidistrikt til fvn.no.