KRISTIANSAND: Politiet har i løpet av helgen foretatt en rundspørring i området på Grim hvor en kvinne (20) natt til lørdag ble overfalt.

De har også sikret seg prøver fra ytterklærne til den fornærmede, men det er forløpig uvvist om de finner spor de kan gå videre med.

Etter at politiet etterlyste opplysninger i media er det kun én person som har ringt etterforskerne.

— Vi har fått inn veldig få tips, så vi har lite å gå etter i videre etterforskning, forteller politioverbetjent ved Kristiansand politistasjon, Hans Gaukstad, til fvn.no.

De er derfor interessert i å komme i kontakt med personer som har vært i området mellom bryggeriet og Ravnedalen mellom klokka 04.00 og 05.00 natt til lørdag.

Politiet fikk melding om overfallet klokken 05.22. Ifølge Gaukstad ble kvinnen overfalt 20 meter fra der hun bor.

— En 20 år gammel kvinne ble i natt overfalt og regelrett slått ned på Grim. Hun var heldigvis i stand til å sparke og slå tilbake, og ga gjerningsmannen så mye kamp at hun til slutt klarte å komme seg vekk, opplyste Gaukstad lørdag morgen.

Søndag vil politiet avhøre drosjesjåføren som kjørte kvinnen hjem denne natten. Gaukstad tror imidlertid ikke han vil kunne bidra til å kaste lys over saken.

Den fornærmede kvinnen har beskrevet gjerningsmannen som mørkhudet. Han skal ha vært rundt 1.90 meter høy og hadde kort mørkt hår med viker i pannen, muligens måne.