Øyvind Aadland gir seg i Strømmestiftelsen etter ti år som generalsekretær. Øyvind Aadland gir seg i Strømmestiftelsen etter ti år som generalsekretær. Foto: Torstein Øen

Strømmestiftelsens generalsekretær slutter

Etter ti år som generalsekretær i Strømmestiftelsen, har Øyvind Aadland sagt opp sin stilling.

KRISTIANSAND: Øyvind Aadland går av som generalsekretær i Strømmestiftelsen etter ti år i jobben. Det opplyser Strømmestiftelsen selv i en pressemelding mandag formiddag.

Ønsket å gå av

– Det er både med vemod og lettelse jeg er kommet til beslutningen, sier Aadland i pressemeldingen.

Han er fritatt for arbeidsplikt i oppsigelsesperioden, blant annet for å bistå Utenriksdepartementet i et rådgiveroppdrag.

– Nå står organisasjonen foran viktige veivalg, og vi tar fatt på arbeidet med en ny fem års strategiplan. Jeg er kommet til at Strømmestiftelsen vil være best tjent med at noen andre leder dette arbeidet, sier han.

Stolt av stiftelsen

Aadland er stolt over å ha fått arbeide med Strømmestiftelsen i ti år.

– For meg har det vært et privilegium å få lede en slik virksomhet. Jeg er stolt over alt de dedikerte medarbeidere på fire kontinenter har utrettet i denne perioden, sier han i pressemeldingen.

Styret i stiftelsen arbeider med å finne en ny generalsekretær. I mellomtida er markeds- og kommunikasjonssjef Kristine Storesletten Sødal konstituert i stillingen.

– Øyvind Aadland har vært viktig for Strømmestiftelsen. Når Øyvind selv kjenner at tiden er inne til at andre overtar, er det et valg vi respekterer, sier styreleder Hans-Christian Vadseth.