FARSUND: Brann på søpla

22.10: Brann på søppelplass i Skjoldnesveien, Farsund. Brannvesenet og ansatte på Gjennvinningsstsjonen har konkludert med at det høyst sannsynlig er varme på stedet som har forårsaket brannen

EVJE OG HORNNES: Mopedkrangel

18.00: Det er framkommet trusler i forbindelse med et mopedsalg.Den ene parten framstod på en slik måte at politiet måtte tilkalles. Avhørt og bortvist

KRISTIANSAND: Brukte vold mot kvinne

16.35: En mann er pågrepet og innbrakt til arresten etter å ha forøvet vold mot en kvinne. Kvinnen er kjørt til legevakten for sjekk.

KRISTIANSAND: Lagde bråk på legevakten

16.38: En person ble brakt til arresten fra legevakten i Kristiansand. Vedkommende er anmeldt for ordensforstyrrelse.

ARENDAL: Kjørte i rus

16.47: En bilfører er anmeldt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand ved Nedenes i Arendal kommune. Førerkortet ble beslaglagt av politiet.

SØGNE: Fikk bøter på sjøen

16.00: Politibåten har vært i Kristiansand- og Søgneskjærgården. 17 kontrollerte båter, tre forelegg. To ble tatt for fart og en for manglende flyteplagg.

ARENDAL: Trafikkulykke

15.06: En bil har kjørt av veien ved Skjulestad mellom Arendal og Tvedestrand. Les egen artikkel.

VALLE: Bygningsbrann

01.35: Nødetatene rykket ut etter melding om brann i bygg. Beboerne har selv slukket brannen, og det har ikke vært åpen flamme.

MANDAL: Kjøring uten førerkort

00.15: En uregistrert moped ble stanset og kontrollert. Fører har ikke førerkort, og mistenkes for å kjøre i ruset tilstand.