Setesdal interkommunale brannvesen rykket klokken 11.48 ut på et trafikkuhell ved Bjåen fjellstue. Ambulanse og politiet kom også raskt til stedet.

Tre ulykker

Operasjonsleder ved Agder politidistrikt, politioverbetjent Geir Ove Andersen, sier fire kjøretøy var involvert i ulykken. Som egentlig var tredelt.

— Det har vært en møteulykke der fire biler har vært involvert. Det er snakk om nakkesmerter på noen av de involverte bilene, sier Andersen.

— En bil på vei nordover fikk sladd i en kurve og kom over i motgående kjørefelt. Denne bilen kolliderte med en møtende bil, legger han til.

To til lege

Etter den første kollisjonen har et par biler som kom bak de to bilene som kolliderte, måtte kjøre i grøfta for å unngå å kjøre inn i de forannevnte ulykkesbilene.

— To personer skal være sjekket av lege, mens to kjøretøy ble tauet inn på grunn av materielle skader, forteller operasjonslederen.

— Politiet har rutinemessig opprettet sak på hendelsen, men det er så langt ikke foretatt noe førerkortbeslag etter ulykken, tilføyer overbetjenten.