**ARENDAL: Aksjonerte mot fest

22.13:** Politiet drar ut til Øvre Tyholmsvei, hvor de stenger av en fest med mye bråkete, berusede og tildels mindreårig ungdom.

**LILLESAND. Mindreårige kjørt hjem

20.58:** 10— 15 ungdommer godt under 18 år ved Springvannstemmen er beruset, og politiet kjører to unge jenter hjem.

**ARENDAL: Tørrkokt kjele

22.33:** En person blir kjørt legevakt på grunn av røyk fra en tørrkokt kjele, ved Langbrygga. Politiet skriver rapport om forholdet.

**KRISTIANSAND: Slått ned

00.09:** Politiet finner en person som er slått ned i Vestre Strandgate, og som blør neseblod. Ingen pågripelse på stedet.

**KRISTIANSAND: Slått ned

00.13:** Det ligger en mann i Dronningensgate, og som blør kraftig fra hodet, Mannen hevder å ha blitt slått ned, og blir kjørt til sykehus.

**KRISTIANSAND: Slossing i sentrum

00.23:** Det er slåsskamp i Markensgate, og bråkmakerne kommer fra en fest som har «tatt av», ifølge politiet. Patruljen treffer på en blodig person på gata, men det gjøres ingen pågripelser.

**KRISTIANSAND: Hoppet på biler

01.20:** En person hopper på biler i Dronningensgate, og lager skader på minst to biler. Personen pågripes og settes i arrest.

**BYGLAND: Scooterulykke

01.25:** Se egen sak.

**ARENDAL: Slag mot dørvakt

01.41:** Politiet pågriper en mann som har slått en dørvert på en pub i Arendal sentrum. Gjerningsmannen settes i arrest.

**ARENDAL: Promillekjøring

02.03:** Politiet tar kontroll på en beruset person i en stillestående bil ved Nymo i Arendal. Mannen mistenkes for promillekjøring.

**KRISTIANSAND: Bilfører angrepet

02.18:** Melding om en bilfører som har blitt angrepet og slått i Marviksveien i Kristiansand. Det er snakk om mindre skader, og en mann blir pågrepet.

**FARSUND: Bil på taket

03.26:** Politiet finner en bil på taket utenfor veien på Egeland på Vanse. Bilen hadde tidligere ikke ville stoppe for kontroll. I bilen er det to personer, men begge er uskadd. De kjøres først til den lokale legevakten for blodprøve, deretter rett i politiarresten.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

08.00:** Melding om høy musikk og fest. Politiet ble sendt til stedet.

**ARENDAL: Festbråk

08.10:** Klage på festbråk, politiet ble sendt til stedet.

**BIRKELAND: Promillekontroll

10.20:** 20 biler ble kontrollert. En person ble anmeldt for å kjøre med usikret last.

**KRISTIANSAND: Båt med kjøl i været

10.36:** Se egen sak.

**MANDAL: Stjålet båt

14.05:** En båt ble meldt stjålet fra båthus.

**BIRKELAND: Kjøring uten førerkort

18.22:** En person anmeldes etter å ha kjørt bil uten å inneha førerkort.

**MOI: Fartskontroll

18.50:** Politiet holdt fartskontroll i 80-sona på RV9 ved Moi. Det ble skrevet ut 22 forenklede forelegg og to anmeldelser på grunn av for høy fart. Den høyeste hastigheten som ble målt var 140 km/t. Begge førerne som ble anmeldt, ble fratatt førerkortet på stedet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på skole

19.04:**

SONGDALEN: Ringte etter hjelp

19.27: To jenter ringte inn til politiet etter at de hadde gått seg "fast" på ei fjellhylle. Politiet reiste til stedet for å hjelpe jentene ned igjen.