**ARENDAL: Kjørte i 147 km/t

00.13:** På E 18 mellom Grimstad og Arendal ble en bilfører stanset etter å ha kjørt i 147 km/t i 90-sona. Mannen ble anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Beruset butikktyv

00.37:** En beruset person var til sjenanse og forsøkte å stjele fra YX i Vågsbygd. Personen ble kjørt hjem av politiet.

**SONGDALEN: Kjørte uten førerkort

01.39:** Politiet anmeldte en kvinne for å kjøre bil uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Pågrepet med ulovlige piller

01.55:** På Vesterbeien ble en mann pågrepet med ulovlige piller. Mannen ble anmeldt.

**KRISTIANSAND: Stanset med narkotika

03.09:** Tollvesenet stanset en mann som kom med Superspeed tidligere på natten. Det ble funnet hasj og noen narkotiske tabletter på mannen, som ble pågrepet og anmeldt.

**ARENDAL: Pågrepet med hasj og piller

03.15:** En mann ble pågrepet i Vesterveien i Arendal da han var i besittelse av hasj og piller. Mannen ble pågrepet og anmeldt.

**MANDAL: Innbrudd

04.57:** Politiet fikk melding om innbrudd i en bedrift i Sommerrovveien i Mandal. En Mazda 323 med registreringsnummer PX 39493 og flere telefoner ble stjålet. Åstedet undersøkes av politiet.

**MANDAL: Fant stjålet bil i grøfta

08.32:** Les egen sak.

**GRIMSTAD: Innbrudd i kafé

11.20:** I løpet av de siste dagene har det vært tyver inne i Kafeheia på Fevik. Politiet foretok en åstedsundersøkelse.

**MANDAL: Kjørte i gjerde

11.56:**

**KRISTIANSAND: Stanset moped

12.45:** UP stanset en moped ved Idda for mistanke om at fører kjørte i ruset tilstand. Blodprøve ble tatt og forholdet anmeldt.

**ARENDAL: Drakk ved lekeplass

13.30:** Politiet fikk melding om det de kaller et «drikkelag» på lekeplassen ved NAV i Arendal. Tre personer på stedet ble bortvist og alkoholen destruert.

**KRISTIANSAND: Butikktyv

17.00:** KIWI i Markens gate ba om hjelp med en tyv som hadde stjålet øl. En mann ble pågrepet, anmeldt og ført i arresten.

**MANDAL: Kjørte uten gyldig førerkort

17.05:** En patrulje stanset en Volkswagen Golf i Bryggegata. Føreren er kjent fra før og kjørte uten gyldig førerkort. Patruljen anmeldte personen.

**LILLESAND: Kjørte i stein

17.25:**

**ARENDAL: Fikk benkeplater i hodet

17.50:** En arbeider på et byggsenter på Stoa fikk benkeplater i hodet, men ble ikke alvorlig skadet. Personen ble kjørt med ambulanse til legevakta.

**GJERSTAD: Hittet hund ved skolen

19.30:** En hanhund, rottweiler, har oppholdt seg rundt skolen i Gjerstad tirsdag. Kontaktinfo finnes hos politiet.

**BIRKENES: Lekkasje av tynnolje

19.55:** Tynnolje lakk ut i Herefoss. ifølge politiet er det ikke store mengder og brannvesenet har kastet på sand. Politiet oppretter undersøkelsessak.

**ARENDAL: Stakk fra politiet

20.40:** Beboerne i Nye Steinkleivvei i Arendal melder fra til politiet om at de er plaget av en uregistrert cross-motorsykkel, som kjører vilt uten lys. Da politiet kom til stedet stakk motorsyklisten av gårde på en lysløype.

**MANDAL: 39 fikk fartsbøter

22.15:** Up har avholdt laserkontroll i 70-sonen på Suvatne på E 39 i Mandal. Høyeste hastighet ble målt til 98 km/t. 39 bilister fikk forenklede forelegg.

**KRISTIANSAND: Stoppet tsjekkisk bil

22.30:** Tollvesenet sjekker en tsjekkisk registrert bil i Nye Tegelverksvei på Lund i Kristiansand. Føreren av bilen har ikke gyldig førerkort, og er anmeldt for dette.

**LINDESNES: Avslutter berging av Carina

23.45:** Politiets operasjonssentral i Agder oplyser at arbeidet med å berge opp de omkomne i Carina er avsluttet på grunn av dårlig vær. Fire-fem meter høye bølger, mye vind, uten bedring i sikte, gjør at arbeidet er avsluttet. Hva som skjer videre, sier politiet de vil vurdere og informere om senere.