KRISTIANSAND: To personer ble sendt til sykehuset etter at motorsykkelen de var på kolliderte med en bil, og veltet i Oddernes-tunnelen. Under sammenstøtet pådro føreren av motorsykkelen seg bruddskader i ankelen. Den andre passasjeren kom fra ulykken uten skader.

Ifølge operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Frank Solås, kjørte motorsykkelen på galt løp før ulykken inntraff.

— Motorsykkelen kom østfra ved Bjørndalssletta, og kjørte inn i tunnelløpets østgående løp. Der kolliderte motorsykkelen med en bil og kantret, opplyser Solås til fvn.no.

Mulig promillekjøring Politiet fikk melding om ulykken klokken 19.45. — Ingen av de to som satt på motorsykkelen hadde på seg hjelm. Det er også mistanke om påvirket kjøring, sier operasjonsleder.

Ulykken skal ha skjedd på Otra-siden av tunnelen, et stykke fra midten.

— Tunnelen ble stengt kort tid etter ulykken, og trafikken gikk da over Lund. Nå skal den være åpnet igjen, sier Solås.

Vitne fortviler Et vitne fvn.no har vært i kontakt med reagerer sterkt på politiets oppførsel etter ulykken. Hun og familien var i en av de første bilene som kom til ulykken.

— Da vi forstod hva som hadde skjedd, ringte sønnen min 112 og ba om hjelp. Like etter løp han bort til motorsykkelen for å dirigere trafikken , men da ble han lagt i håndjern av politiet, fortviler hun.

Hun er rystet over at politimannen la hennes sønn i bakken foran bilen, slik at hans to små barn fikk med seg episoden.

— Han forsøkte å fortelle politimannen at det var han som hadde varslet politiet, men da sa politiet at de ikke hadde noe bevis for at det var han, forteller hun.

Etter noen minutter ble misforståelsen oppklart.

— Politiet hadde sett noen som løp fra motorsyklene, og trodde dermed at det var en gjerningsmann som forsøkte å stikke av. Misforståelsen ble oppklart ikke lenger etter, forklarer operasjonsleder til fvn.no.