ARENDAL: **Loppet automat for brus

07.25** Tyver har i løpet av natt til mandag banet seg vei inn i Stintahallen, og tømt en brusautomat for leskedrikk. Det var vaktmesteren på Stinta skole som meldte i fra om tyveriet mandag morgen. Ifølge politiet har tyvene tatt seg inn i bygningen ved å klatre inn et vindu på et vaktrom. Tyvene har også forsøkt å bryte opp et annet brusskap, uten å lykkes.

FLEKKEFJORD: Grovt tyveri fra bedrift

07.54 Videokamera, mobiltelefoner, pcer og fotoapparater er stjålet fra Tveit elektro i Flekkefjord i løpet av natt til mandag. Tyvene har tatt seg inn i bedriften ved å krype inn et vindu i bakgården. Politiet har så langt ikke pågrepet gjerningsmennene.

KRISTIANSAND: To innbrudd i samme gate

08.36/08.48 De samme bandittene har trolig vært på ferde både på Strømme skole og Veslefrikk barnehage i løpet av natt til mandag. Tyvene tok seg inn i barnehagen gjennom et vindu. Her er det stjålet en bærbar pc og en prosjektor. Ifølge politiet, tyder det ikke på at tyvene har klart å ta seg inn på Strømme skole, men det er utøvd skadeverk på bygningen.

ÅMLI: Innbrudd i bedrift

09.26 I løpet av natt til mandag har tyver tatt seg inn hos bedriften Bergene Holm AS på Simonstad i Åmli kommune. Det er usikkert hva som er stjålet.

**ARENDAL: Stjal firehjuling

11.25** I løpet av natta er en uregistrert, blå og sølvgrå Yamaha Raftor stjålet fra Smith-Sørensens vei på Færvik.

GRIMSTAD: Honda stjålet En sort Honda med registreringsnummer PP 65202 er stjålet mellom 20. og 23. april.

**KRISTIANSAND: Golf stjålet, tyv stakk fra bensinregning i Vennesla

12.55** I løpet av natta har en blå Golf 1990-modell blitt stjålet fra Jærnesheia. Bilen ble observert klokken 09.30 på sentrumstasjonen i Vennesla. Vedkommende som kjørte bilen, fylte tanken full med bensin og stakk fra regningen. Ingen har sett bilen etterpå. Bilen har registreringsnummer PN 85139. LYNGDAL: Brøt seg inn for å feste

KRISTIANSAND: Gutt (15) sloss med mora

**BYGLAND: Stjal vin, dekk og felger

14.17** Det har vært innbrudd i en hytte rett sør for Byglandsfjord hotell. Der er det stjålet vin. Det har også vært innbrudd i et hus ved siden av, der ble det stjålet dekk og felger.

RISØR: Stjal vedkløyv I løpet av natta er en blå Dalbo traktor-vedkløyv stjålet fra en anleggsplass på Øysang i Søndeled. Kløyva var låst med kjetting. Tyvene har brutt opp en lås til en bom i området.

**MANDAL: Innbrudd i bolig

17.10** Tyver har tatt seg inn gjennom en verandadør i en bolig i Sankt Helenaveien. Boligeieren var på jobb da innbruddet skjedde. Det er stjålet en del verdisaker som dvd-spiller, tuner og smykker.

LILLESAND: To satt fastklemt etter ulykke på E 18

KRISTIANSAND: Kjørte i tre på Hellemyr

ARENDAL: Frekt scootertyveri

En sølvfarget Derby-scooter med registreringsnummer PH 8454 er stjålet fra Hauglandheia. Scootereieren var på besøk hos bekjente som bodde der, og da personen kom ut igjen, var scooteren borte. Tyveriet skjedde mellom klokken 18 og 20.