23.31: En grønn søppeldunk er satt fyr på ved Søm Kirke i Kristiansand. Brannen ble raskt slukket. Samtidig kom det inn klager på fyreverkeribruk i Søms-området.

23.34: En søppeldunk er satt fyr på i Trean i Sør-Audnedal

23.40: Klager på rakettskyting på Mosby i Kristiansand

23.41: Klager på rakettskyting på Heimklang i Søgne

23.45: Brann i en markise på serveringsstedet Hegnanders Hus i Mandal. Politiet vet ikke brannårsak, men sannsynligvis er markisen antent av et stearinlys. Brannen ble slukket av personalet ved utestedet, men brannvesenet i Mandal sjekket saken.

23.57: Slåssing på Mosby-bussen. Flere ungdommer barket sammen. Ungdommene kom seg bort før politiet kom til stedet, men politiet har navnet på en av ungdommene.

00.13: Flere ungdommer hiver en moped og en søppeldunk på vannet i Barbudalen i Arendal. Politipatruljen som kom til stedet fikk opp mopeden. Noen ungdommer ble observert, men politiet har ikke noen navn.

00.25: Det var ampert om bord i Søgne-bussen fra Kristiansand. Politiet var ute og snakket med flere ungdommer, og saken ble ordnet på stedet. Ingen ble anmeldt.

00.55: To menn på 20 og 24 år fra Arendal spaserte på panseret på en bil som var parkert ved Langbrygga i Arendal. Politiet kom til stedet, og mennene erkjente forholdet. Det ble utvekslet personalia og de skal gjøre opp for seg.

01.14: Klage på mye rakettskyting ved Statens Vegvesen i Mandal

01.30: Klager fra naboer på spilling av høy musikk i Barliveien i Vågsbygd i Kristiansand. Huseier hadde natt til fredag blitt advart to ganger av politiet for høy musikk, og da politipatruljen nå kom til stedet, beslagla de musikkanlegget.

01.46: Brann i en søppeldunk ved Odden senter i Grimstad. Politiet slukket brannen.

01.49: Klage på fyrverkerioppskytning på Haugsled i Kvinesdal.

02.08: En bråkete mann utenfor utestedet Beverly Hills i Kristiansand blir sendt hjem i drosje av politiet.

02.24: Sprengt postkasse ved Storekvina i Kvinesdal.

02.29: Kvinne tatt for promillekjøring på E 18 ved Nedenes i Arendal. Kvinnen hadde en promille på ca. 1,4. 02.30: En bråkete og beruset person i Vennesla sentrum blir kjørt hjem av politiet.

02.50: To unge jenter slåss i Grimstad sentrum. Saken ble ordnet da politiet kom til stedet.

02.51: Amper stemning utenfor utestedet Sky Line i Grimstad. Politiet er på stedet og passer på.

03.05: Slåssing utenfor Leopold i Kristiansand. En kvinne kjørers til legevakten for sjekk.

03.07: En beruset mann ligger i snøen i Arendal sentrum. Han blir kjørt hjem av politiet.

03.34: Slåssing utenfor utestedet Beverly Hills i Kristiansand. Flere personer slåss, og en 21 år gammel mann fra Kristiansand blir tatt med inn av politiet og anmeldt.

03.54: To gjenger begynte å knuffe på hverandre i Grimstad sentrum. En 21 år gammel mann blir tatt med til arresten i Arendal. Stemningen var en stund veldig amper, og politiet hadde fire patruljer på stedet.

04.07: En 22 år gammel mann fra Flekkefjord blir grepet mens han skyter opp fyrverkeri i Flekkefjord. Mannen blir anmeldt.

04.37: To menn på 21 og 20 år og en kvinne på 20 år nasker fra bensinstasjonen på Gartnerløkka i Kristiansand. Betjeningen på bensinstasjonen blir også slått. Politiet rykker ut og finner de tre kjenningene av politiet ved bryggeriet på Setesdalsveien. De blir brakt inn i arresten og blir anmeldt. Alle tre er fra Kristiansand.