KRISTIANSAND: Like etter klokken 02.00 begynte en 30 år gammel mann og ei 18 år gammel jente å slåss utenfor Leopold. De to nektet å fjerne seg, og begge ble sendt i arresten og vil få hver sin anmeldelse.

Rundt ti minutter senere havnet tre menn i begynnelsen av 20-årene fra Kristiansand i slåsskamp utenfor Caledonien. De tre blir anmeldt for trussel og vold mot vakter, og ble satt i varetekt.

I 03-tiden gikk en mann berserk i et hus i Kongens gate. Den 35 år gamle mannen hadde slått ned to, en 31-åring blødde kraftig i hodet. 35-åringen hadde slått ham med et stolbein eller et balltre, opplyser politiet. 31-åringen ble sendt til legevakten, mens gjerningsmannen ble sendt i arresten.

Like etter ble en 53 år gammel kar fra Vennesla sendt til legevakten etter en slåsskamp. Politiet fant ham ved rutebilstasjonen, der han hadde problemer med å gå på beina. Mannen hadde trolig knukket nesen.

Like før klokken 04.00 ble politiet tilkalt for å løse opp i et masseslagsmål i Tollbodgaten. Ei svært beruset jente ble kjørt til sykehuset med ambulanse. Situasjonen var svært kaotisk, men politiet fant etter hvert ut at to brødre i 20-årene sto bak slagsmålet. Ingen ble alvorlig skadd.

Klokken 04.10 røk to ungdomsgjenger i tottene på hverandre utenfor 7-Eleven i sentrum. En av gjengene besto av norsk ungdom, mens den andre var en gjeng ungdommer av utenlandsk opprinnelse. De to gjengene gikk hvert til sitt etter at politiet kom til stedet.

— Det gikk heftig for seg i byen en stund. Ambulansen gikk nesten i skytteltrafikk, sier Frank Solås, operasjonsleder ved Agder politidistrikt.