I magasinet, som gis ut fredag 9. november, forteller han at hans åtte år gamle datter nå er frisk etter han hun ble lagt inn på sykehus tidligere i år.

— Nå er hvert eneste millisekund en minifest. Hvert pust hun tar er en stor seier. Hun kom seg flott igjennom dette, perfekt, uten noe som helst varig men, sier den 44 år gamle filmstjernen.

Lily-Rose er datter av Depp og den franske sangeren Vanessa Paradis. Hun ble innlagt på et britisk sykehus for å få behandling for en ukjent lidelse tre uker etter at Depp hadde startet innspillingen av «Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street», regissøren Tim Burtons filmatisering av Stephen Sondheim musikal.

— Å kalle det min mørkeste stund, er ikke nær en gang. Ord strekker ikke til. Men det å vite at de folkene, Tim og filmteamet, avsluttet opptakene og ventet... jeg visste jo ikke om jeg kom tilbake. Jeg husker jeg snakket med Tim og sa: «Kanskje du må få inn en ny skuespiller.»

— Men med en gang legene sa hun var frisk, så kastet jeg meg over arbeidet igjen. Jeg måtte komme meg inn i rollen igjen for Tims skyld.

«Sweeney Todd» er satt opp med norgespremiere fredag 22. februar neste år. (©NTB)