KRISTIANSAND: Stjal motorsykkel

12.49: En KTM motorsykkel med registreringsnummer PU 2138 har i løpet av natten blitt stjålet fra en garasje i Skudeviga i Vågsbygd.

KRISTIANSAND: Kjørte i grøfta

13.15: Politiet fikk melding om at en bil hadde kjørt av veien på E 39 i Bukksteinsdalen. D politiet kom til stedet var bilen borte, men det lå noe plank igjen i veien. Politiet fikk sporet opp bilføreren. Han forklarte at det ene hjulet på bilen hadde kommet utenfor asfalten, slik at bilen havnet i grøfta. Uhellet skapte noen problemer i trafikken på stedet.

MANDAL: Kolliderte ved Valand

KRISTIANSAND: Nasket på Sørlandssenteret

16.39: En polsk familie ble tatt for å stjele fra en butikk på Sørlandssenteret. De ble tatt med inn på bakrommet til butikken av Securitas, og der skal det ha oppstått problemer. Politiet dro derfor til stedet for å få kontroll over situasjonen.

KRISTIANSAND: Stakk fra regning

17.00: En bileier stakk fra regningen ved Shell-stasjonen på toppen av Marviksveien. Bilen var påsatt stjålne registreringsskilter. Bilen blir senere funnet igjen i Skippergata.

**SØGNE: Brann

19.12:** En transformator brenner på Tangvall i Søgne. Årsaken til brannen er trolig et lynnedslag. Transformatoren må skiftes ut.

ÅSERAL: Innbrudd

19.35: En leilighet på Bortelid har hatt nnbrudd. Et vindu er knust, og et stereoanlegg og en tv er blant det som er stjålet.

KRISTIANSAND: Stjålet moped

20.10: En moped meldes stjålet fra Tømmerstø brygge. Den grå mopeden har kjennetegn PU3029. **KRISTIANSAND: Badet i fylla

20.11:** En full mann forsøker å bade i Bertesbukta. Vedkommende får problemer i vannet. Han blir dratt opp av vitner, og er svært forkommen. Den badende, som er fra Bulgaria, får overnatte i arresten.