**KRISTIANSAND: Tatt med kniv og narko

23.30** En 47 år gammel kristiansander blir tatt for oppbevaring av flere valiumtabletter, og for å bære kniv på offentlig sted. Mannen ble stoppet ved Slottskvartalet i Kristiansand sentrum, og satt i arresten.

**ARENDAL: Gjest nektet å gå

23.43** Politiet måtte rykket ut til Stueneshallen på Saltrød i Arendal da en gjest på et arrangement nektet å forlate stedet. Ifølge vaktene lagde han bråk. Mannen ble tatt med av politiet, og satt i drukkenskapsarrest. Han blir også anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Festbråk og flaskeknusing

23.46** Politiet får klager fra et hus ved Lovisenlund skole i Kristiansand. Ifølge tipser er det høylytt bråk fra en bolig, og ungdommer knuser flasker. Politiet rykker ut til stedet og gjenoppretter natteroen.

**GRIMSTAD: Drikking på offentlig sted

23.55** En 18 år gammel gutt fra Grimstad blir anmeldt for drikking av alkohol på offentlig sted. Han vil få bot for drikkingen.

**ARENDAL: Overstadig beruset

00.00** En 20 år gammel mann må tilbringe natten i drukkenskapsarrest ettersom han ikke kan ta vare på seg selv. Han ble funnet under ei trapp på utestedet Tiger, tiger.

**ARENDAL: Pubgjest yppet til bråk

01.14** Politiet måtte rykke ut til Fishermans pub da en overstadig beruset litauer yppet til bråk med forbipasserende. 21-åringen ble tatt med til politistasjonen og satt i arrest.

**GRIMSTAD: Drikking på offentlig sted

01.30** En 24 år gammel mann i fra Birkeland blir anmeldt av politiet for drikking på offentlig sted.

**MANDAL: Slåsskamp i sentrum

01.40** Politiet måtte rykket ut til området ved Greven pub i Mandal da to menn barket sammen. Politiet fikk skilt slåsshanene, og den ene personen vil trolig levere inn en anmeldelse mot en 22-åring.

**SØGNE: Beslagla alkohol på bussen

01.45** Politiet i Søgne kontrollerte passasjerer på bussen inn til Kristiansand ved midnatt. Flere ungdommer ble tatt med alkohol på seg, og politiet ba dem sette igjen drikkevarene. Dette ble etterkommet, og ungdommene kunne fortsette ferden mot Kristiansand.

**MANDAL: Slåss ved pub

01.46** To menn blir anmeldt for ordensforstyrrelse etter at de barket sammen utenfor Pøben i Mandal. Den ene er en 26-åring fra Mandal, mens den andre slåsskjempen er en 34-åring fra Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Slått ned ved Ernst

01.57** Politiet måtte rykket ut til Ernst hotell da en person ble slått ned utenfor utestedet. Mannen var såpass forslått at han ble brakt med ambulanse til sykehuset i Kristiansand. Forholdet blir trolig anmeldt. Personen som slo, en 28-åring fra Skien, ble satt i drukkenskapsarrest.

**ARENDAL: Polske gjester laget bråk

02.17** Flere polske pubgjester laget så mye bråk på puben Fisherman i Arendal, at politiet måtte tilkalles. Patruljen ba mennene om å fjerne seg, noe de etterkom.

**KRISTANSAND: Livløs restaurantgjest

02.30** Politiet måtte rykket ut til Havanna da folk ved utestedet ikke klarte å få kontakt med mannen som lå overstadig beruset i gata. Patruljen klarte omsider å få liv i mannen, og sendte ham marsj i seng.

**KRISTIANSAND: Syklist kantret

02.20** En fotpatrulje kommer tilfeldigvis over en syklist som har kantret like ved Møllepuben i Kristiansand sentrum. Vedkommende har en stor kul i hodet, og blir fraktet til legevakta i Kristiansand. Etter det politiet erfarer skal ikke personen være alvorlig skadet.

**GRIMSTAD: Satte fyr på containere

03.10** Politiet får tips om at det brenner i en søppelcontainer utenfor Kiwi i Storgata. Brannvesenet blir tilkalt for å slukke brannen. Men ikke lenge etter at den første brannen er slukket, får politiet melding om at det brenner i en søppeldunk bare 50 meter unna. Politiet setter de to brannene i sammenheng, men ingen personer er ennå pågrepet i saken.

**FLEKKEFJORD: Kjørt til legevakt

03.20** Politiet måtte bringe en mann til legevakt i Flekkefjord etter at han ble slått ned i sentrum av byen.

**GRIMSTAD: Satt i arresten

03.30** En 23-åring ble tatt med til arresten da han nektet å etterkomme politiets pålegg om å fjerne seg fra en adresse i Grimstad. Mannen blir anmeldt for forholdet.

**LYNGDAL: Slått ned i sentrum

03.37** En drosjesjåfør tipser politiet om at en mann ligger forslått utenfor pizzarestauranten Jonas B. Gundersen i sentrum av Lyngdal. En patrulje rykker ut til stedet, og treffer på mannen. Han opplyser at han er slått ned, og politiet tilkaller en ambulanse. Mannen blir kjørt til sykehuset i Flekkefjord. Forholdet blir trolig anmeldt.

**ARENDAL: Satt i arrest

04.05** En person blir anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han har laget bråk på Færvik i Arendal. 21-åringen er fra Tvedestrand.

**GRIMSTAD: Innbrudd hos Agder OPS

05.02** Tyver har natt til søndag brutt seg inn i en container ved Verven bru mellom Grimstad og Lillesand. Det er usikkert hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Frastjålet moped

06.43** En person kontakter politiet etter at mopeden hans er stjålet fra en adresse i Andøyfaret i Vågsbygd i Kristiansand. Mopeden er en Peugeot Speedfighter med kjennetegn PS 8075. **ARENDAL: Innbrudd hos Frp

07.36** Tyver har i løpet av natta brutt seg inn i lokalene til Fremskrittspartiet på Malmbrygga i Arendal. Det er foreløpig uvisst hva som er stjålet. Politiet vet heller ikke hvordan tyvene har tatt seg inn i lokalet.

**GJERSTAD: Firehjuling stålet

08.49** Tyver har i løpet av natta stjålet en firehjuling fra en adresse ved Sunde bru. Kjøretøyet er en grønn Yamaha med kjennetegn LU 7329. **KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

12.00** En fortvilt bileier kontakter politiet og forteller at tyver har gjort innbrudd i bilen hans. Tyvene har knust bakruta, og stjålet ei veske og et navigasjonssystem. Også en annen bil har hatt besøk av ubudne gjester.

**FROLAND: Innbrudd på Blakstad vgs.

12.18** Tyver har i løpet av helga brutt seg inn på Blakstad videregående skole. Det er usikkert om noe er stjålet. Det er også gjort betydelig skadeverk på en bil som stod parkert på skolens eiendom.

**VENNESLA: Innbrudd i borettslag

12.57** Tyver har i løpet av natt til søndag brutt seg inn i et garasjeanlegg i Nordlia borettslag i Vennesla. Det er uvisst hva som er stjålet.

**VENNESLA: Porche stjålet

14.06** En eier av en Porche fikk en kjedelig telefon fra YX Vennesla søndag formiddag. Betjeningen ved bensinstasjonen lurte på om mannen hadde stukket av fra bensinregninga. Men eieren befinner seg i Stavanger, og kunne dermed slå fast at bilen er stjålet. Bilen har kjennetegn BL 93834. Politiet er meget interssert i tips i saken.

**VENNESLA: Stjålet bil funnet igjen

12.18** En Mazda 323 som ble stjålet ved Tollboden i Kristiansand i går, ble søndag funnet igjen i Ravnåsveien i Vennesla.