**MANDAL: Trafikkuhell

23.36:** Politiet passerte to biler som hadde vært involvert i et trafikkuhell på E 39, like ved avkjøringen til Hogganvik vest for Mandal. Ingen kom fysisk til skade i uhellet, hvor den ene bilen hadde kommet over i motgående kjørefelt og truffet en annen bil. Politiet reagerte med å ta beslag i førerkortet til den ene føreren, en mann (34),

**FARSUND: Alarm

23.50:** Lister-patruljen reagerer på at alarmen går ved Mega-butikken på Gåseholmen, drøyt 100 meter fra lensmannskontoret i byen. Undersøkelser viser ingen tegn til innbrudd og det konkluderes med at alarmen er utløst som følge av en teknisk feil.

**KRISTIANSAND: Bussran

00.05:** Politiet mener at to personer stod bak knivran av en buss på Rutebilstasjonen i Kristiansand. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Narkotika

00.38:** Arendalspolitiet kom over en bil med mistenkelig fører på Bjorbekk. Han ble mistenkt for bruk av narkotika, og ble senere innbrakt til arresten ved Arendal politistasjon.

**ARENDAL: Alarm

01.04:** En vekter melder om at alarmen i Nedeneshallen er utløst. Da politiet ankommer idrettshallen viser det seg at det ikke har vært innbrudd. Det dreier seg trolig om en teknisk feil.

**VENNESLA: Rånet på tunet

02.32:** En ukjent bil kjørte 2-3 ganger inn på et tun på Heptekjerr i Vennesla. Beboerne følte ubehag og kontaktet ordensmakten for å få hjelp. Politiet rykket ut og stanset noe senere en bil som passet til beskrivelsen. Det ble ikke funnet noe unormalt ved personen i bilen og politiet mener at det var en råner som var en snartur innom Heptekjerr.

**KRISTIANSAND: Ville ikke betale

03.11:** En drosjesjåfør ber om bistand til YX-stasjonen i Vågsbygd etter at en kunde angivelig skal ha nektet å betale for turen. Da politiet ankommer, steg betalingsiveren og saken ordnet seg.

**GRIMSTAD: Traff rådyr

04.43:** En uheldig bilist på Homborsund traff et rådyr. Dyret ble liggende i veikanten og lokal viltnemnd ble kalt ut for å gjøre slutt på dyrets lidelser.

**LILLESAND: Innbruddsforsøk

05.06:** Det er i løpet av natta gjort forsøk på innbrudd ved Joker-butikken på Lofthus i Lillesand. På stedet viser det seg at inngangsdøra er nærmest knust, men det ser ikke ut til at noen har kommet seg inn i lokalet. Alarmen er heller ikke blitt utløst. Politiet iverksetter søk ved butikken, men uten å finne gjerningspersonen.

**LYNGDAL: Frastjålet bil

06.00:** En bil blir stjålet ved Fibo-Trespo as i Lyngdal. Den uheldige bileier hadde latt bilen stå på tomgang på utsiden, mens vedkommende var inne et lite øyeblikk. Da bileieren kom ut igjen så var bilen, en sølvfarget Audi A3 med kjennetegn PX 53642 borte.

**ARENDAL: Innbrudd i varebil

07.28:** På Industritoppen i Arendal har det vært innbrudd i en varebil. Det er stjålet en del elektrisk verktøy.

**RISØR: Innbrudd på skole

07.44:** Fra Risør videregående skole meldes det at det har blitt knust et vindu på skolen, og at uvedkommende har vært inne i bygningen. Foreløpig er det ikke klart hva som eventuelt er borttatt.

**VENNESLA: Innbrudd i barnehage

08.06:** Også Mariknotten barnehage på Vigeland i Vennesla har hatt innbrudd i løpet av natten. Også der er det foreløpig uvisst om det er borttatt noe.

**ÅMLI: Våningshus brant ned

08.08:** En mann fra Østre Vinde i Åmli kommune ringer politiet og melder fra om at et våningshus på en fraflyttet gård har brent ned. Verken brannvesen eller politi har fått melding om brann, så politiet i området vil ta seg en tur for å ta branntomta i nærmere øyesyn.

**VALLE: Tyveri av snøscooter

09.05:** Politiet får en melding fra en person fra Rysstad. Melderen har en garasje på Brokke, som det i løpet av helga har vært innbrudd i. Fra garasjen har det forsvunnet en rød Polaris snøscooter 2007-modell, med kjennetegn PU 2005.