**KRISTIANSAND: Amfetamin

00.41** kom en politipatrulje over tre personer som ble innbrakt til politistasjonen for en sjekk. På en av de tre ble det funnet noen gram amfetamin. Mannen ble derfor plassert i arresten og sitter der nå i påvente av avhør.

**TVEDESTRAND: Promillekjøring

01.12** stoppet en politipatrulje en bilist ved Nes verk i Tvedestrand. Politiet mistenkte føreren for å kjøre med promille og han ble derfor pågrepet og fremstilt for de nødvendige prøvene. Det viste seg også at sjåføren var i besittelse av noen gram marihuana.

**ARENDAL: Plagsom gjest

01.52** fikk politiet melding om en plagsom gjest på Madam Reiersen i Arendal. En person ble i første omgang bortvist fra stedet, men da vedkommende kom tilbake ti minutter senere ble han pågrepet for å ikke etterkomme politiets pålegg.

**ARENDAL: Falske kjennetegn

01.51** kom en politipatrulje over to personer som snoket litt rundt en bil. Det viste seg at den ene av de to var eieren av bilen og han ble anmeldt for dokumentforfalskning etter at det viste seg at bilen var påsatt falske kjennetegn.

**KRISTIANSAND: Narkotika

02.15** ble to personer pågrepet for besittelse av narkotika i sentrum av Kristiansand.

**ARENDAL: Slagsmål

02.53** fikk politiet melding om slagsmål på Kanalplassen i Arendal. En av de involverte ble kjørt til legevakten med et stygt kutt over det ene øyet. Den andre ble pågrepet for legemsbeskadigelse.

**KRISTIANSAND: Narkotika

03.21** ble en dame pågrepet etter at det viste seg at hun var i besittelse av en mindre mengde narkotika.

**KRISTIANSAND: 77 ecstasy-tabletter

03.19** pågrep en politipatrulje tre personer for bruk av narkotika. Politiet foretok en ransakning av boligen til den ene av dem og der ble det funnet 77 ectasy-tabletter, mindre mengder hasj og noe amfetamin.