**RISØR: Grovt tyveri

14.03:** To høytalere og noe verktøy er meldt stjålet fra et uthus på Rød. Politiet undersøkte i ettermiddag stedet.

**TVEDESTRAND: Innbrudd

14.07:** Uvedkommende har tatt seg inn i en hytte på Borøya. Person(e) har tatt seg inn gjennom ved å knuse glasset i inngangsdøra. En politipatrulje har undersøkt stedet.

**VENNESLA: Mopeduhell

14.09:** Det ble meldt om et mopeduhell på riksvei 405 i nærheten av innkjøringen til Hunsfos fabrikker.

— En bil ble påkjørt bakfra og en passasjer klaget over smerter i skulder og nakke. Personen ble kjørt til legevakta i Vennesla, opplyser Vidar Neset, operasjonsleder ved Agder politidistrikt.

**MANDAL: Mopeduhell

16.29:** Ei jente veltet med moped på Speidertomta i Mandal.

— En enslig moped veltet og ingen andre var involvert. Ingen andre enn jenta som kjørte var involvert, sier Neset i politiet. Jenta ble kjørt til legevakta i Mandal og ifølge rapportene fra legevakta sier at jenta påført skrubbsår.

**MANDAL: Trafikkuhell

16.54:** To biler var involvert i et trafikkuhell ved avkjøringen til Skinnsnes fra E39. De foreløpige rapportene tyder på at den ene bilen ikke overholdt vikeplikten. Et trafikkskilt ble dessuten kjørt ned. Det er opprettet politisak.

KRISTIANSAND: Skilttyveri

To bilskilter fra en Opel Corsa ble meldt fra området foran bryggeriet. Tyveriet skal ha skjedd i perioden 3.-4. november, men ble ikke meldt før i dag. Kjennemerke: XD61572.